• Newsletter
  • Contact

ART<35 BS 2016

Com  cada  any  per  aquestes  dates, Galeria Trama y Sala Parés  convoquen  el  concurs  de  pintura  i  fotografia ART<35 BS, destinat a artistes menors de 35 anys

ART<35 BS és un concurs convocat per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, organitzat per lAssociació ART<35, amb la col·laboració de la Galeria Trama i la Sala Parés, i patrocinat per la Fundació Banc Sabadell amb l’objectiu de seleccionar artistes per participar en una exposició, centrada en la jove creació, que se celebrarà durant el mes de setembre de 2016 a les galeries esmentades.

La iniciativa pretén afavorir la relació professional dels artistes joves amb el món de les galeries d’art i de les entitats que promouen exposicions. Així mateix, el concurs vol promoure la incorporació de les obres d’aquests artistes en col·leccions d’art, tant de persones o empreses com d’institucions.

EXPOSICIÓ
L’exposició́, que es titularà̀ ART<35 BS/2016, estarà̀ formada per pintures o fotografies realitzades en qualsevol de les seves tècniques per artistes seleccionats per un jurat. També podran presentar-s’hi obres tridimensionals no exemptes; és a dir, concebudes per anar recolzades o penjades en una paret i basades en tècniques pictòriques o fotogràfiques. L’exposició́ constarà̀ de cinc obres de cadascun dels artistes seleccionats i se celebrarà̀ a la Galeria Trama i a la Sala Parés del 1 al 23 de setembre de 2016.

ARTISTES QUE PODEN PARTICIPAR-HI
Podran participar-hi artistes de qualsevol nacionalitat, que no superin els trenta-cinc anys d’edat i que estiguin graduats en Belles Arts o que estiguin estudiant aquesta carrera en qualsevol facultat de Belles Arts espanyola. En cas de no haver acabat el Grau, els estudiants hauran d’haver superat els 204 crèdits o d’estar matriculats en un programa de màster.
JURAT
Un jurat, que es descriu en el punt 5è d’aquestes bases, seleccionarà̀ deu artistes d’entre els qui presentin el seu dossier al concurs. El jurat convidarà̀ els artistes seleccionats a participar en l’exposició́.

CATÀLEG
S’editarà un catàleg de l’exposició, que dedicarà un capítol a cadascun dels artistes seleccionats. Cada capítol inclourà una presentació crítica i biogràfica de l’artista, acompanyada de la il•lustració d’un mínim de tres de les obres presentades.

ADQUISICIONS CORPORATIVES
El programa d’adquisicions d’ART<35 BS/2016 compta amb la col•laboració de diverses empreses que adquiriran, cadascuna d’elles, com a mínim una obra d’aquesta exposició.

BEQUES DE PRODUCCIÓ 

Els artistes seleccionats pel jurat percebran la quantitat de cinc-cents euros cadascun en concepte d’aportació per cobrir les despeses de producció de les obres.

Es poden consultar les bases completes en aquest enllaç.

More news