• Newsletter
  • Contact
RocioSantaCruz

Ferran Garcia Sevilla, Tríptic La Guerra, Pàgines simples et alia

Tríptic La Guerra, Pàgines simples et alia

L’exposició “Tríptic La Guerra, Pàgines simples et alia” presenta per primera vegada el darrer projecte artístic sencer de Ferran Garcia Sevilla. Desenvolupat entre els anys 2013 i 2015, es basa en recorregut personal per la biblioteca universal del pensament, amb el qual basteix un constructe intel·lectual per a l’acció quotidiana.

Ferran Garcia Sevilla, després d’una prolífica etapa com a artista conceptual a la dècada dels anys seixanta i setanta del segle passat, de manera radical optà per la pintura i esdevingué un dels artífexs principals d’aquest gènere predominant a l’escena dels vuitanta. Fins al 2008, en què dona per finalitzada la seva etapa pictòrica.

Darrerament ha expandit el seu treball creatiu amb els mitjans digitals en un registre transgressor. En aquestes obres trobem referències poètiques, biològiques, sociològiques i filosòfiques barrejades amb imatges de diverses èpoques i estrats culturals. Això li serveix per recuperar els sistemes icònics anteriors a l’època moderna i occidental.

Calendar
25 APR 2024