• Newsletter
  • Contacte

Alán Carrasco

alancarrasco.com/

Alán Carrasco és artista visual, editor - Situaciones, revista enfocada a la història i l'art de la crítica-, i investigador universitari. S'ha format en Fotografia Artística a l'Escola Superior d'Art i Disseny EASD-ADGE de Vitoria-Gasteiz, és llicenciat en Art i Disseny per l'Escola Massana / Universitat Autònoma de Barcelona, i ha fet els estudis de Màster en Museologia i Teoria crítica, i Màster en literatura comparada: estudis literaris i culturals, tots dos a la Universitat Autònoma de Barcelona. A més a més, ha estat alumne del PEI, Programa d'Estudis Independents del MACBA Museu d'Art Contemporani de Barcelona. Actualment, està desenvolupant la seva tesi doctoral com a membre del grup de recerca AGI - Art Globalization Interculturality- de la Universitat de Barcelona, dins la que analitza els conceptes d'iconoclàstia i memòria col·lectiva, a partir dels esdeveniments sociopolítics que es van succeir des de la frustrada Spartakusaufstand al 1919, fins a la caiguda del Mur a Berlín el 1989.

Carrasco ha rebut diverses beques per la seva producció artística, com ara la Beca per l'intercanvi de projectes artístics Baden Württemberg-Catalunya a Stuttgart, la Beca Agata Baum de Bernis per artistes i gestors culturals a Berlín, la Beca de Recerca artística i experimentació de La Escocesa a Barcelona o la residència d'intercanvi artístic entre Casa de Velázquez i Hangar a Madrid, entre d'altres.

Finalment, la seva obra ha estat exposada al MACBA Museu d'Art Contemporani de Barcelona, a la  Biennal de Fotografia de Lima en Perú, a la Fira d'Art Contemporani Ch.ACO Chile (Santiago), a la Fabra i Coats de Barcelona, a la Württembergische Kunstverein (Stuttgart, Alemania), al Centro Cultural d'Espanya en Perú (Lima), al Espacio en Blanco (Monterrey, México) i al Arts Santa Mònica en Barcelona, entre d'altres.

Espais

ADN Galeria

dimarts a divendres: 10:00-20:00 h

Adn Galeria va ser fundada el 2003 amb la voluntat de crear una plataforma híbrida entre mediació comercial i aportació cultural, amb l'objectiu de difondre tendències artístiques actuals. El programa està enfocat cap a produccions que prioritzen els continguts i es posiciona com a reflex semàntic de les dinàmiques contextuals en què es generen. Més enllà de la mediació comercial, Adn Galeria es compromet amb els artistes per generar xarxes d'apreciació internacionals que fomentin el debat sobre les línies de força de la creació contemporània, possibilitant l'establiment de fonaments sòlids per al desenvolupament de les seves carreres a través d'una política activa de difusió mediàtica, comunicació online i presència en fires. La galeria ha establert una política de treball col·laboratiu amb intel·lectuals i professionals del sector per enriquir el programa i promoure el dinamisme de les arts visuals més actuals posant l’accent en la relació entre art, política i societat, així com altres activitats que es consoliden en el programa expositiu paral.lel d’Adn Platform. Així mateix, es recolza el col·leccionisme emergent amb un assessorament continu i de proximitat.

Artistes
María María Acha-Kustcher, Carlos Aires, Marcos Ávila-Forero, Virginie Barré, Abdelkader Benchamma, Tobias Bernstrup, Santiago Cirugeda, Jordi Colomer, DEMOCRACIA, Domènec, Igor Eskinja, mounir fatmi, Daniel & Geo Fuchs, Kendell Geers, Núria Güell, Margaret Harrison, Bouchra Khalili, Adrian Melis, Eugenio Merino, Carlos Pazos, Bruno Peinado, Federico Solmi, Pep Vidal.

.

Mallorca 205
08008 Barcelona
Veure el mapa

info@adngaleria.com
www.adngaleria.com

T. +34 93 451 00 64
Fax.

Exposició