• Newsletter
  • Contacte

Alejandro Palacín

https://alexporfavor.wixsite.com/alejandro-palacin

Barcelona, 1989.

Alejandro Palacín és graduat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2009 - 2015) i Màster en Producció i Recerca artística (2015 - 2017) a la mateixa universitat. El 2018 va realitzar junt a Mònica Planes el projecte Jugar com una fruita no és jugar a la Fundación Arranz Bravo i va participar a l’ exposició Fuegoscruzadosrebotantes comissariada per Luis Bisbe a Halfhouse. Anteriorment, el seu treball s’ha pogut veure en centres com Fabra i Coats. Centre d’Art Contemporani, Espronceda center for art and culture i en iniciatives com la Biennale Jeune Création Européenne (2017-2018) o la XX Biennal d’Art Contemporani Català (2016-2017). Actualment, prepara una sessió a Hangar en el marc del club de los videojuegos dirigit per Serafin Alvarez i Daniel Moreno Roldan y una exposició individual a Nogueras Blachard en el context d'Art Nou 2019.

Espais

NoguerasBlanchard

Dilluns a divendres de 10.30 a 19h amb cita prèvia

NoguerasBlanchard va obrir el seu primer espai al Raval de Barcelona, l'any 2004, amb l'objectiu d'oferir una visió interdisciplinar de posicions i pràctiques motivades conceptualment. Ens interessa una relació a llarg termini amb l'artista; acompanyar-lo en el desenvolupament del seu llenguatge artístic i en la producció de la seva obra al llarg dels anys.

Les exposicions individuals que ofereix la galeria es complementen amb exposicions col·lectives i d'altres projectes. El 2011 vam llançar el primer "Curatorial Open Call", que se celebra anualment i és una oportunitat perquè els comissaris més joves puguin presentar les seves propostes. Altres iniciatives inclouen els "Kitchen Talks", en què es convida artistes, crítics, comissaris i d'altres agents culturals a fer xerrades informals a la galeria.

El setembre del 2012 vam obrir un segon espai a Madrid per a generar nous públics, contextos i possibilitats. Situat al costat del MNCARS, el projecte fou pioner a establir, juntament amb altres galeries, un nucli galerístic que enguany ha arribat a les quinze galeries, i que es coneix com a Madrid DF.

Artistes
Rafel G. Bianchi, Anne-lise Coste, Leandro Erlich, Rubén Grilo, Marine Hugonnier, Michael Lin, Juan López, David Maljkovic, Fran Meana, Ester Partegàs, Wilfredo Prieto, Shimabuku, Ignacio Uriarte

Isaac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat
(Barcelona)
Veure el mapa

info@noguerasblanchard.com
www.noguerasblanchard.com

T. +34 93 342 57 21
Fax.

Exposició