• Newsletter
  • Contact

Àlex Solé Agudelo

Àlex Solé Agudelo (Barcelona, 1993)

Graduat en Belles arts per la Universitat de Barcelona U.B. (2011-2016). Ha estat assistent a la galeria Half-House (2012-2014) i ha participat del teixit de mostres autogestionades de la ciutat tant com a artista, al festival PLAGA i Infarto en Shangai, com a nivell comissarial, mostrant el treball de l’arquitecte Roger Serret i Ricou, l’investigador Oriol Ocaña i el pintor Oriol Sanz.

Fuster de professió, ha treballat com a tècnic per a artistes com Fernando Gandasegui, Cristian Herrera o Mònica Planes, entre d’altres. Gestiona Còdol Studio, un petit taller dedicat a la producció de mobles a mida i a peces per a dissenyadors i artistes.

Durant els darrers anys, el seu treball com a artista va lligat de peus i mans amb cos, objecte i veu. Petites performances teatrals acompanyades de dibuixos y patiment bonic. S’ha pogut veure al Gimmick 2 comissariat per Antoni Hervas i a Albacete destino mejorable para las artes y el recreo comissariat per Raquel Bautista i Oriol Ocaña.

Actualment, amb el taller de fusta i la casa sent una sola unitat, forma part del teixit cultural que artistes i dissenyadors estan forjant a l’Hospitalet de Llobregat.

Spaces

FASE + Dràcul·la

FASE és un lloc de treball, reunió i trobada per a artistes, investigadors i per a totes aquelles persones que treballin amb la pràctica artística i el pensament contemporani. Neix com una proposta independent i sostenible per a la praàctica artística amb l'objectiu de reunir a agents culturals que tinguin el desig de buscar altres possibilitats de creixement y desenvolupament. El projecte compta amb deu espais de producció per a artistes, sis taules d etreball i un espai polivalent de 60 m2 per al desenvolupament d'activitats pròpies i obert a col·laboracions externes.
A més, FASE també neix amb la necessitat de donar continuïtat a les sinèrgies derivades del treball d'alguns dels residents de llarga duració del centre de producció i investigació Hangar.org. Paco Chanivet, Patricia Fernández, Marco Noris y Patricio Rivera són quatre dels artistes procedents d'aquest centre que migren a FASE, afegint-se a la gestió d'aquesta iniciativa Blanca del Río, comissària i Mercedes Pimiento, artista.

Dràcul·la és la casa i el taller de la Mònica Planes i Àlex Palacín i el nom del projecte que dinamitzen com una extensió de les seves extremitats. Col·laboren o acompanyen artistes en el desenvolupament de projectes que es dilaten en el temps buscant apropar-se i conèixer de ben a prop diferents processos creatius. Durant el darrer any, han presentat l’exposició Yoyo d’Stephane Carpinelli, El número del gamer de Camille Orny i El quadre que parla d’Enric Farrés Durant. Actualment, acompanyen un projecte en procés de Pol Olivé que es presentarà en els propers mesos.

Dràcul·la: Leonardo da Vinci 21, 3er pis FASE: Avinguda del Carrilet 183 08907 Hospitalet del Llobregat
View map

Dràcul·la: alexporfavor@hotmail.com
www.fase.xyz/ https://www.graf.cat/es/author/dracul-la/

T.
Fax.

Exposition