• Newsletter
  • Contact

Ana Monsó

Nascuda a Barcelona el 1998. Als 18 anys va estudiar art i disseny a Cambridge i aquest mateix any va ser seleccionada per estudiar Disseny de Moda a la Universitat d'Arts de Londres, carrera que va finalitzar el passat mes de juny de l'any 2020. Influenciada pel seu pare arquitecte i la seva mare artista, ha estat sempre en contacte amb l'art i el disseny el que l'ha portat a tenir una gran atracció cap al món artístic.

Spaces

Pigment Gallery

dilluns a divendres: 10:00 - 14:00 i 16:00 - 20:00; dissabte: 11:00 - 14:00

En el mes de gener de 2016 neix a Barcelona la galeria Pigment Gallery. Va ser fundada amb la voluntat d'adaptar-se a la societat global canviant de manera interactiva, amb la principal finalitat de fer arribar l'art contemporani a qualsevol persona que tingui inquietuds i sensibilitats cap a l'art. Pigment Gallery es dedica a la promoció i difusió de l'art contemporani, en una línia que va des de la figuració moderna fins a l'abstracció més pura, amb l'objectiu de donar a conèixer nous artistes, ja siguin locals o estrangers, i presentar les seves obres a nivell estatal i internacional, especialment en les principals fires d'art contemporani celebrades per tot el món.

La galeria aposta per fer una lectura de la realitat i les tendències actuals que s'allunyi de les modes i els tòpics, que busqui noves veus que aportin un aire fresc al món de l'art. Descobrint, compartint, invertint i generant espais de debat que vagin més enllà del simple fet expositiu.

Artistes

Marcelo Fuentes, Dominica Sachez, Ramon Enrich, Adalina Corominas, Rosa Artero, Anke Blaue, Veronique Villaret, Marcos Isamat, David Morago.

 

Trafalgar, 70 08010 Barcelona
View map

info@pigmentgallery.es
www.pigmentgallery.es

T. 93 452 81 62
Fax.

Exposition