• Newsletter
  • Contacte

Andrés Fernández

Madrid, 1973.

Andrés Fernández és un dels artistes que formen part de Debajo del Sombrero, una associació que treballa amb artistes amb discapacitat intel•lectual des de l'any 2007. La seva obra ha estat exposada a Mad Musée (Bèlgica), La Casa Encendida, el Cercle de Belles Arts de Madrid, el MACBA, el Caixaforum, La Factoria, el Centro Cibeles i a les galeries F2 i Aina Nowack, entre d’altres.

Espais

Ana Mas Projects

Dilluns a divendres 11 – 19 h. Dissabtes amb cita prèvia.

Ana Mas Projects (AMP) és un projecte que inicia el seu trajecte a l’octubre 2015, des de l’experiència acumulada de masArt galeria (2003-2012) i +R maserre galeria (2013-2015).

Ana Mas Projects es constitueix com una plataforma de difusió artística amb dues seus, una a San Juan, P. Rico i l’altra al barri de Santa Eulalia a l’Hospitalet, en un edifici industrial dels anys 70.

AMP es manté fidel a l’esperit que ha guiat els projectes artístics anteriors de la galerista, apostant per l’enriquidor diàleg de diverses generacions d’artistes treballant en tot tipus de formats, estils i trajectòries, tant nacionals com internacionals, col·laborant amb crítics i comissaris en un desig de generar coneixements al marge dels objectius de promoció i desenvolupant una labor de representació d’un nucli estable d’artistes als quals s’acompanya en el desenvolupament del seu llenguatge artístic i en la producció de les obres que ho reflecteixen.

Artistes
Manel Armengol, Lucía C. Pino, Raúl Díaz Reyes, Sabine Finkenauer, Regina Giménez, Quisqueya Henríquez, Alana Iturralde León, Mercedes Mangrané, Carmen Mariscal, Xavier Miserachs, Alberto Peral, Laercio Redondo, Inken Reinert, Àngels Ribé, Soledad Sevilla.

Isaac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat
(Barcelona)
Veure el mapa

coordinacion@anamasprojects.com
www.anamasprojects.com

T. +34 936 33 74 75
Fax.

Exposició