• Newsletter
  • Contact

Andrés Galeano

L’artista Andrés Galeano (Mataró, 1980), treballa el dibuix, la fotografia, el vídeo, la instal·lació i la performance. Viu a Berlín on desenvolupa la seva producció. Ha exposat en ciutats de tota Europa, els Estats Units, Llatinoamèrica i el Canadà. La seva sèrie Unknown Photographers és un projecte on l’artista fa muntatges amb fotos analògiques que troba en mercats ambulants de tot el món i on reflecteix el latent desig de transcendir l’instant que posseeix cada fotografia. Ha participat en nombrosos festivals de performances i exposicions a Europa, el Canadà, Amèrica Llatina i els EUA. Cal destacar les següents: Selecció d’exposicions individuals 2019 Einmal ist keinmal, UPNA, Pamplona 2018 Unknown Photographers, Fundação Portuguesa das Comunicações, Lisboa. 2015 Al sol. M|A|C, Mataró Unknown Photographers, RH Contemporary, New York 2014 Unknown Photographers, YIA Art Fair, Paris Unknown Photographers, Pavlovsdog Berlin Selecció d’exposicions col·lectives 2020 Following the lines of Waclaw Szpakowski, Museum Sztuki, Lodz (Polonia) Riga Photography Biennial, Latvia 2019 Un monstruo para.lel, Arts Santa Mònica, Barcelona The Photography Show AIPAD, NYC 2016 Intervalo, Casa Hoffmann, Bogotá Vacancies!, Galerie Wedding, Berlin 2015 Disparitions, Galerie rue Visconti, Paris Your time is not my time, De Apel, Amsterdam Performances en els festivals – en 2014: ‘Inmediaciones’ (Centro Huarte, Pamplona), M:ST (Emmedia, Calgary), Live Action (Konsthallen Göteborg); – en 2013: ‘Show & Tell’ (Kunsthal Charlotenborg, Copenague), FADO, (Toronto); – en 2012: ‘Chamalle X’ (MARCO, Vigo), Momentum (Bruselas), Frish eingetroffen (Mannheim); – en 2011: ‘Acción!Mad’ (El Matadero, Madrid), ‘¡Poesíacción!’ (Instituto Cervantes Berlín), Viva! Art Action (Montreal); – 2010: Ebent (UB, Bcn), P.I., National Museum Szczecin) En el 2011 va rebre el premi Mart Stam de la KHBBerlín i en 2014 va ser finalista en el Premi Miquel Casablacas de Barcelona. Viu a Berlín i Barcelona. http://andresgaleano.eu/es/

Spaces

RocioSantaCruz

dimarts a divendres 10:00h a 14:00h - 16.00 a 20.00h dissabtes 12:00h a 20:00h

La Galeria RocioSantaCruz és un espai dinàmic per a la creació i el pensament contemporani en totes les seves manifestacions. Situat al centre neuràlgic de Barcelona amb més de 300 m2, l’espai acull projectes tant d’artistes consolidats com ara talents emergents.

Fidel a la seva trajectòria des del 1994 a París, com a editora de llibres d’artista, el plantejament de RocioSantaCruz és posar el focus sobre arxius inèdits amb l’objectiu de generar un diàleg entre avantguardes de la segona meitat del segle XX i les noves pràctiques contemporànies.

La galeria es concep com un espai d’experimentació, un punt de trobada per a la reflexió i un espai per a la difusió de noves pràctiques amb un interès especial en la fotografia, el cinema experimental, l’arxiu i l’edició de publicacions d’artista.

Artistes
Mar Arza, Blanca Casas Brullet, Jean Denant, Pep Duran, Gonzalo Elvira, Andrés Galeano, Ferran Garcia Sevilla, Ana Garcia-Pineda, Marcel Giró, Lluis Hortalà, German Lorca, Julia Llerena, Oriol Maspons, Fina Miralles, Marina Núñez, Lois Patiño, Palmira Puig-Giró, Rubens Teixeira Scavone, Montserrat Soto, Jordi Teixidor, Miguel Trillo.

Gran Via de les Corts Catalanes, 627
08010 Barcelona
View map

info@rociosantacruz.com
www.rociosantacruz.com

T. 93 633 83 60
Fax.

Exposition