• Newsletter
  • Contacte

Anna Dot

www.annadot.net

Anna Dot (Vic, 1991)

Artista i investigadora al Departament de Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades de la Universitat de Vic. Els seus projectes es centren en els processos de traducció i comunicació, posant interès especial en els processos de lectura i escriptura així com en les tecnologies digitals. Normalment Anna Dot, utilitza eines que exploren el text com si ell mateix fos una tecnologia d'acumulació. Amb Enseignement universal (2013) desfà l'entramat del text per refer les seves connexions internes, recomponent la gramàtica en una altra estructura del llenguatge, que no ésni pitjor, ni millor, sinó diferent. Comta paraules, errors i abismes d'interpretació, o extreu conceptes per crear mapes conceptuals, com a Exercicis d'equilibri per a un niu (2015) o Les pedres (2017). Però no només això: és també propietària, al costat de Palma Lombardo, de la Col·lecció de l'Hipotàl·lem, una col·lecció d'art que es compon de somnis d'artistes, "que no ocupa espai, sinó temps, memòria i paraules". L'últim projecte d'Anna Dot, I felt like I had myself Walked into a visualization (2017) gira a l'entorn del mite de la Torre de Babel. Podria dir-se que aquest treball és un arxiu rar, entròpic, que inclou documents, espais, llibres, objectes, motlles i persones.
Els projectes d’Anna Dot s’han mostrat a diversos espais de Catalunya, com ara la Fundació Antoni Tàpies, de Barcelona; la Capella de Barcelona; el Bòlit Centre d'Art Contemporani de Girona; el Museu de l'Art de la Pell, de Vic o la Capella de Sant Roc, de Valls. A fora de Catalunya, ha participat al programa Open Studio 2018 de Madrid i ha exposat a Plataforma Revolver, de Lisboa; a la Kunsthalle Mainz, a Alemanya; i a la Galería Tiro Al Blanco de Guadalajara, a Mèxic. Properament farà una residència a Dinamarca com a artista convidada al projecte europeu Participatory Arts for Invisible Communities (PAIC) i exposarà al Muzej savremene umetnosti Vojvodine de Novi Sad, a Sèrbia.

Espais

Bombon projects

Dimecres a divendres 16 – 19 h. Dissabtes 12 – 19 h.

Bombon projects és una nova galeria d’art contemporani a Barcelona que intueix una llum enmig del cel emboirat i turmentós, i convençut es dirigeix cap allà. Aquest trajecte, digne dels millors quadres Romàntics, és compartit amb un grup d’artistes nacionals i internacionals.

A més de les exposicions i les activitats programades al llarg de l’any, Bombon projects també tindrà presència internacional amb fires d’art i projectes fora de la galeria.

Artistes
Olarn Chiaravanont, Estanis Comella, Enric Farrès Duran, Diane Guyot de Saint Michel, Josep Maynou, Jordi Mitjà, Margaux Valengin, Bernat Daviu.

Trafalgar 45, local 3
08010 Barcelona
Veure el mapa

info@bombonprojects.com
bombonprojects.com

T. +34 638272777 / +34 696696016
Fax.

Exposició