• Newsletter
  • Contact

Anna Irina Russell

Anna Irina Russell (Barcelona, 1993)

La seva pràctica artística es basa en allò lúdic com a eina d'investigació sobre els codis i les formes de comunicació i interacció, pretenent assenyalar les construccions socials establertes. Tant en les accions com en les instal·lacions interactives amb les quals treballa, hi ha un component de temps real i viu que li fa entendre al públic no com un objecte sinó com un subjecte que es converteix en part essencial de l'acció. Graduada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2015) on més tard va fer el Màster d'Art Sonor (2018). És una de les artistes residents de llarga durada a Hangar (2019-21) i forma part del Grup de Treball de Ràdio Web MACBA, on va començar treballant a partir del seu projecte "The Coconut Effect" creant un arxiu de sons per a la ràdio. Recentment ha mostrat la seva obra en l'exposició “FEMINISMES!” al CCCB, a “Osmosi” a Cityart (Milà), ha participat al SWAB 2019 i en la presentació del nou espai de la Fundació Suñol. Ha mostrat el seu treball individualment al Museu Can Framis-Fundació Vilacasas durant “La Nit dels Museus 2018”. Ha participat en diverses residències artístiques com GYCF 2019 a Jeju ( Corea del Sud), Reitir (Islàndia) i Sketch'm Up (Marsella) i pròximament a Wysing Arts Centre (UK), sempre en projectes col·laboratius i multidisciplinaris.

Spaces

Bombon Projects

Dimecres a divendres de 16.00 a 20.00h. Dissabte de 11.00 a 15.00h

Bombon Projects és una galeria d’art contemporani que va inaugurar a Barcelona el febrer de 2017.
Bombon projects fou precedida durant 5 anys (2012 – 2017) per un Project-space, Passatge Studio, també a Barcelona però en una ubicació diferent.
La galeria està interessada en les pràctiques artístiques locals i internacionals que reflecteixen una sensibilitat contemporània social i emocional, així com en la reivindicació d’artistes de generacions anteriors. Això es tradueix en el programa d’exposicions, on s’ha combinat el treball d’artistes joves amb figures històriques. El programa inclou exposicions a l’espai de la galeria, projectes deslocalitzats i fires.

Artistes: Joana Escoval, Josep Maynou, Diane Guyot de Saint Michel, Jordi Mitjà, Pere Llobera, Olarn Chiaravanont, Enric Farrés Duran, Aldo Urbano, Anna Dot

Trafalgar 45, local 3 08010 Barcelona
View map

info@bombonprojects.com
www.bombonprojects.com

T. +34 638 272 777
Fax.

Exposition