• Newsletter
  • Contacte

Anna Llimós Vidal

http://annallimos.wix.com

Barcelona, 1989.

Llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Màster en Humanitats: art, literatura i cultura contemporànies a la Universitat Oberta de Catalunya. El 2013 obté la beca de dibuix Fundació Felícia Fuster i l’accèssit en la 10a Edició del Premi Climent Muncunill i Roca. Posteriorment obtindrà una residència a la Nau Estruch de Sabadell. Ha format part del col•lectiu TCteamwork amb l’artista Tom Carr i ha obtingut el primer premi en la categoria de Gravat del XXVI Premi Joan Vilanova de Manresa.
Viu a Monistrol de Montserrat i treballa entre Igualada i Barcelona des de l’any 2016.

Espais

ÀMBIT Galeria d’Art

Horari d’estiu des del 21 de juny:
Dilluns – divendres: 10 - 14 i 16 - 20 h

ÀMBIT Galeria d’Art va ser creada el 1985 amb la intenció d'impulsar noves alternatives dins del mercat de l'art de Barcelona. Ja des dels seus inicis, Àmbit va apostar per l'art contemporani d'avantguarda, centrant la seva activitat en la difusió de joves artistes nacionals i estrangers, així com de figures ja consagrades. Des de llavors la galeria ha estat fidel a aquest doble repte i a uns criteris de rigor i coherència que ha mantingut fins ara.

Artistes:

Xano Armenter, Arranz Bravo, Cardells, Lorenzo Cambin, Ignacio Burgos, Xavier Franquesa, Ferran Cartes, Ràfols-Casamada, Carme Garolera, Arturo Guerrero, Guinovart, Krauel, Artur Heras, Riccardo Licata, Miralda, Josep M. Codina, Franco Monti, Perico Pastor, Miguel Rasero, Tomeu Ventayol, Agustí Puig, J. P. Viladecans, Benet Rossell, Miquel Vila.

Consell de Cent, 282
08007 Barcelona
Veure el mapa

ambit@ambitgaleriaart.com
www.ambitgaleriaart.com

T. +34 934 881 800
Fax.

Exposició