• Newsletter
  • Contacte

Anna Tilche

https://www.behance.net/annatilche

Milà, 1988.

Graduada en disseny a la Universitat Naba, Nuova Accademia di Belle Arti de Milá, té un Màster en Disseny Gràfic a la BAU de Barcelona. Inspirada pels seus viatge al Marroc, s'apassiona des de molt aviat per la teixidura i els filats, mostrant una gran afinitat pel treball artesanal. Comença a experimentar amb el teixit a Barcelona, sota la guia de Mariadela Araujo i contínua a desenvolupar els seus projectes amb els ensenyaments de l'artista tèxtil italiana Paola Besana. Les composicions formals i cromàtiques del seu treball prenen com a referència constant als estils tèxtils de la Bauhaus. Exposa per primera vegada els seus telers a Barcelona, on viu i treballa des de 2010.

Espais

ÀMBIT Galeria d’Art

Horari d’estiu des del 21 de juny:
Dilluns – divendres: 10 - 14 i 16 - 20 h

ÀMBIT Galeria d’Art va ser creada el 1985 amb la intenció d'impulsar noves alternatives dins del mercat de l'art de Barcelona. Ja des dels seus inicis, Àmbit va apostar per l'art contemporani d'avantguarda, centrant la seva activitat en la difusió de joves artistes nacionals i estrangers, així com de figures ja consagrades. Des de llavors la galeria ha estat fidel a aquest doble repte i a uns criteris de rigor i coherència que ha mantingut fins ara.

Artistes:

Xano Armenter, Arranz Bravo, Cardells, Lorenzo Cambin, Ignacio Burgos, Xavier Franquesa, Ferran Cartes, Ràfols-Casamada, Carme Garolera, Arturo Guerrero, Guinovart, Krauel, Artur Heras, Riccardo Licata, Miralda, Josep M. Codina, Franco Monti, Perico Pastor, Miguel Rasero, Tomeu Ventayol, Agustí Puig, J. P. Viladecans, Benet Rossell, Miquel Vila.

Consell de Cent, 282
08007 Barcelona
Veure el mapa

ambit@ambitgaleriaart.com
www.ambitgaleriaart.com

T. +34 934 881 800
Fax.

Exposició