• Newsletter
  • Contacte

Ariadna Guiteras

www.ariadnaguiteras.com

Ariadna Guiteras (Barcelona, 1986)​ ​

Ariadna Guiteras (Barcelona, 1986)​ ​ viu i treballa a Barcelona.​ Estudi​a​ Belles arts (2011) i un Màster en Producció i Recerca artística (2014) a la Universitat de Barcelona amb una beca en la Universität der Künste Berlin (2010). Treballa​ ​ amb​ ​performance​ i​ instal·lació per ​especular des d'una perspectiva política i visceral sobre els cossos, les relacions de poder que els constitueixen, els coneixements compartits que els travessen i la forma en la qual aquests es transmeten.

El 2014 ​rep simultàniament una beca de recerca de la Sala d'Art Jove​ ​i una residència d'investigació al Centre d'Estudis del MACBA durant sis mesos. Recerca​ ​ que culmin​a​ en una sèrie de ​performances , una de les quals present​a​ dins del programa​ ​"MACBA és viu" en el MACBA. El 2015 ​emprèn una residència de dos anys al centre de producció ​Hangar​. ​El 2016 ​rep el Premi Miquel Casablancas en la categoria de publicació per ​el​ ​treball "Gentle Bread", un projecte que desenvolupa durant dos mesos a Londres gràcies a​l programa de residències de​ Homesession, Barcelona i es mostra a la Chalton Gallery de Londres.​ ​

El 2017 ​rep una​ beca​ de producció​ del ICUB i Hangar per desenvolupar la​ performance​ "Tortuga" ​per a ​"La Nit dels Museus" al Castell de Montjuïc, Barcelona. És convidada per Caterina Almirall per exposar individualment "Strata" a la Sala Muncunill de Terrassa. Més tard present​a ​la conferència performativa, "Agents​ ​i no agents? Narratives feministes i temps geològic de l'ecosistema Strata"​ ​a la Conferència Internacional "Prototips i Plasticitat. Metodologies i processos de transferència​ ​entorn a la matèria" a la Universitat de Barcelona.

Recentment, el 2018, és convidada​ per la Escuelita de CA2M, Madrid, per impartir el taller "Repeteix,​ ​insisteix, resisteix"​ i forma part de l'exposició “As if we could scrape the color of the iris and still see” comisariada per Sonia Fernández Pan a la Twin Gallery, Madrid.

Espais

àngels barcelona – espai 2

dilluns a divendres de 16 a 19h

Espai 2 és el segon espai de la galeria àngels barcelona

àngels barcelona és un projecte sorgit el 2007 des de l'experiència acumulada amb la Galeria dels Àngels (1995 - 2007). La galeria, situada al Raval a 50 metres del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, desenvolupa treballs que partint d'un cert escepticisme, es construeixen sobre una pràctica crítica sobre el propi mitjà artístic i els discursos/llenguatges que des del món de l'art i el mediàtic codifiquen la nostra societat. Els treballs presentats tracten els nivells estructurals que qüestionen el seu propi valor com a productes, integrant-se en un mitjà productiu com és el de les arts.

Artistes:
Pep Agut, Efrén Álvarez, Peter Downsbrough, Harun Farocki, Esther Ferrer, Joan Fontcuberta, Ion Grigorescu, Alexandra Navratil, Daniela Ortiz, Mabel Palacín, Jaime Pitarch, Jorge Ribalta, Pedro G. Romero, Mireia c. Saladrigues, Michael Snow, Richard T. Walker, VACCA.

c/ dels Àngels, 16
Veure el mapa

info@angelsbarcelona.com
www.angelsbarcelona.com

T. T +34 93 412 54 00
Fax.

Exposició