• Newsletter
  • Contact

Beatrice Simoncini Amado

Beatrice Simoncini Amado (Città di Castello, 1996). Beatrice és estudiant de Belles Arts a la Universitat de Barcelona, la seva pràctica artística es formalitza principalment mitjançant la pintura. Les seves propostes no només pretenen assolir una determinada finalitat estètica, sino que tracten constantment de profunditzar en la influència de l’exterior envers el ritme del procés creatiu: d’aquesta manera s’adopta una postura crítica en relació a la pròpia existència. Beatrice entén la pròpia obra com a trànsit i remet a temàtiques que exploren conceptes com la identitat, la multiplicitat i la interrelacionalitat; llenguatge experimental que comporta una voluntat per fer presents els vincles -visibles i imperceptibles- que ens mantenen units/des -desde sempre i per sempre-.

Spaces

Tangent Projects

De dimarts a divendres 11h-15.30h, dissabtes 12h-16h o amb cita prèvia.

Tangent Projects és una iniciativa creada per treballar amb artistes nacionals i internacionals emergents i de carrera mitjana en exposicions i projectes artístics.
Amb la voluntat d’afegir multiplicitat a l’arquetip d’art actual, Tangent Projects s’esforça per mostrar obres exemplars en diversos suports i plataformes diferents - incloent llibres, exposicions, representacions i comissions en línia. La nostra intenció és convidar els artistes a explorar "tangents" o desviacions dins de la seva pràctica.

Per oferir l'oportunitat de perseguir digressions, les idees i processos que normalment podrien haver estat descartats a favor del discurs principal, podran arribar a una conclusió. Sense un biaix comercial i animat amb l’experimentació, Tangent Projects proposa la possibilitat que els artistes desenvolupin les desviacions dins del seu diàleg artístic.

Tangent Projects va ser fundada originalment per Tsering Frykman-Glen i Laura Tammen el novembre de 2015. A principis del 2019, Tangent Projects es va convertir en una associació cultural sota la direcció de Tsering.

Carrer Marti Codolar 41 - 43, 08902, L’Hospitalet del Llobregat
View map

info@tangent-projects.com
www.tangent-projects.com

T.
Fax.

Exposition