• Newsletter
  • Contact

Bernat Daviu

Bernat Daviu (Fonteta, 1985)

Va estudiar Belles Arts a la Central Saint Martins de Londres. La seva pràctica comprèn la pintura, el vestit-disseny, la performance i el vídeo. En el seu treball, la quotidianitat és enfrontada amb els desenvolupaments històrics de l’art d'avantguarda. Arran d'aquests encontres, Daviu explora afinitats i paradoxes que oscil·len entre l'absurd, l'irònic i el romàntic.

Els seus projectes i obres han estat exposats i presentats a Caixa Forum (Barcelona 2019, Madrid 2020), Cuchifiritos Gallery (Nova York, 2018), Bombon projects (Barcelona 2018), Fundació Arranz-Bravo (L’Hospitalet, 2017), Fundació Joan Miró (Barcelona,2016), Nau Estruch (Sabadell, 2015), Galeria Balaguer (Barcelona, 2015), Uma certa falta de coerencia (Porto, 2014), Guest Projects (Londres, 2012), Walker Art Gallery (Liverpool, 2012) o Bienal de Jafre (Jafre, 2009).

Spaces

FASE + Dràcul·la

FASE és un lloc de treball, reunió i trobada per a artistes, investigadors i per a totes aquelles persones que treballin amb la pràctica artística i el pensament contemporani. Neix com una proposta independent i sostenible per a la praàctica artística amb l'objectiu de reunir a agents culturals que tinguin el desig de buscar altres possibilitats de creixement y desenvolupament. El projecte compta amb deu espais de producció per a artistes, sis taules d etreball i un espai polivalent de 60 m2 per al desenvolupament d'activitats pròpies i obert a col·laboracions externes.
A més, FASE també neix amb la necessitat de donar continuïtat a les sinèrgies derivades del treball d'alguns dels residents de llarga duració del centre de producció i investigació Hangar.org. Paco Chanivet, Patricia Fernández, Marco Noris y Patricio Rivera són quatre dels artistes procedents d'aquest centre que migren a FASE, afegint-se a la gestió d'aquesta iniciativa Blanca del Río, comissària i Mercedes Pimiento, artista.

Dràcul·la és la casa i el taller de la Mònica Planes i Àlex Palacín i el nom del projecte que dinamitzen com una extensió de les seves extremitats. Col·laboren o acompanyen artistes en el desenvolupament de projectes que es dilaten en el temps buscant apropar-se i conèixer de ben a prop diferents processos creatius. Durant el darrer any, han presentat l’exposició Yoyo d’Stephane Carpinelli, El número del gamer de Camille Orny i El quadre que parla d’Enric Farrés Durant. Actualment, acompanyen un projecte en procés de Pol Olivé que es presentarà en els propers mesos.

Dràcul·la: Leonardo da Vinci 21, 3er pis FASE: Avinguda del Carrilet 183 08907 Hospitalet del Llobregat
View map

Dràcul·la: alexporfavor@hotmail.com
www.fase.xyz/ https://www.graf.cat/es/author/dracul-la/

T.
Fax.

Exposition