• Newsletter
  • Contacte

Blanca Miró Skoudy

https://www.atelierdesjeunes.com/es/21-blanca-miro

Barcelona, 1987.

Artista visual establerta a Barcelona, el seu treball explora diferents camps i suports: tant el dibuix com l'escultura, el disseny, la direcció d'art i la fusió d'aquests practiques.
Ha participat en diverses exposicions col•lectives entre les quals, a la Royal Academy of Arts de Londres (2016) i a la galeria Alegria (2014)
La seva primera exposició individual va ser a la galeria Mutt de Barcelona (2013)
Recentment ha dissenyat el vestuari i l'escenografia d'una peça de ballet modern per al Royal Swedish Opera (2019).

Espais

ÀMBIT Galeria d’Art

Horari d’estiu des del 21 de juny:
Dilluns – divendres: 10 - 14 i 16 - 20 h

ÀMBIT Galeria d’Art va ser creada el 1985 amb la intenció d'impulsar noves alternatives dins del mercat de l'art de Barcelona. Ja des dels seus inicis, Àmbit va apostar per l'art contemporani d'avantguarda, centrant la seva activitat en la difusió de joves artistes nacionals i estrangers, així com de figures ja consagrades. Des de llavors la galeria ha estat fidel a aquest doble repte i a uns criteris de rigor i coherència que ha mantingut fins ara.

Artistes:

Xano Armenter, Arranz Bravo, Cardells, Lorenzo Cambin, Ignacio Burgos, Xavier Franquesa, Ferran Cartes, Ràfols-Casamada, Carme Garolera, Arturo Guerrero, Guinovart, Krauel, Artur Heras, Riccardo Licata, Miralda, Josep M. Codina, Franco Monti, Perico Pastor, Miguel Rasero, Tomeu Ventayol, Agustí Puig, J. P. Viladecans, Benet Rossell, Miquel Vila.

Consell de Cent, 282
08007 Barcelona
Veure el mapa

ambit@ambitgaleriaart.com
www.ambitgaleriaart.com

T. +34 934 881 800
Fax.

Exposició