• Newsletter
  • Contacte

Blanca Utrillas Gracia

Blanca Utrillas Gracia (Cornellà de Llobregat, 1992)

es va graduar en Art i Disseny a l'Escola Massana de Barcelona al 2015 i va obtenir el màster en Formació del Professorat per la UB al 2017. Arrel del seu interès per la crítica d'art va crear juntament amb Celeste Marí el col·lectiu artístic AC BLOG, amb el que va participar en l'exposició col·lectiva Autogestió a la Fundació Miró al 2017. Actualment resideix i treballa a Barcelona investigant nous camps d'interès i eines creatives, on la pedagogía, l'astrología i el treball col·lectiu, especialment amb nens, tenen un paper molt important.

Espais

etHALL

Dimarts a divendres, d'11 a 19h Dissabte cita prèvia

etHALL es un espai obert a la ciutadania on s’exhibeixen projectes específics de dibuix contemporani. D’ençà que es va obrir el 2011 hem tractat d’oferir una panoràmica de la creació actual en aquesta disciplina en la seva accepció més oberta, i hem programat exposicions que recullen la feina d’artistes de molt diferents procedències, estils i trajectòries.

Paral·lelament, etHALL desenvolupa una tasca de representació d’artistes, la feina dels quals promociona i mostra en altres contextos. En aquesta línia, etHALL ha participat en fires internacionals, on ha estat guardonat en diverses ocasions; el premi més recent és l’atorgat a Arco 2015 al millor estand de la secció Opening.

Artistes representats
Inken Reinert, Martín Vitaliti, Sergio Prego, Patricio Vélez, Aleksandra Kopff, Matt Madden, Luis Bisbe, Luis Macías, Sinéad Spelman, Enric Farrés Duran, Iñaki Sáez, Ana García-Pineda, Nacho Simal i Karim Lebbal.

Artistes en col·laboració
Alberto Peral, Juan Ugalde, Javier Peñafiel, June Crespo, Jochen Gerner, Heiko Müller.

Calle Joaquín Costa, 30 08001 Barcelona
Veure el mapa

ethall.bcn@gmail.com
www.ethall.net

T.
Fax.

Exposició