• Newsletter
  • Contact

Carla Souto

https://carlasouto.com/

Carla Souto (A Coruña, 1994)

Nascuda a l'hivern, envoltada de castanyers. Gairebé primavera. Carla Souto, des del Grau de Belles Arts a la Universitat de Vigo, ha passat per la Universidade do Porto especialitzant-se en Art Multimèdia. Al CEART-UDESC a Florianópolis es va acostar a la feina per i des del cos en la menció d'Arts Visuals, Arts Escèniques i Moda. I pel seu pas pel Màster en Escultura a la Universitat de Lisboa s'ha dedicat al volum.

De tots els seus anys d'estudis, va desxifrar el que no pretén. Des de tots els seus destins ha derivat una manera de treballar situada, en relació amb l'entorn, interactuant des de les atencions i la poètica. El cos de treball de Souto flueix entre formats, mitjans i tècniques: els seus projectes van des de la pintura, la performance, passant per la documentació fotogràfica o el vídeo; també la creació tèxtil amb brodat o patronatge formen part de la seva pràctica artística. Com una flor, fa tot semblar més bonic.

El seu treball ha estat exposat a Sant Andreu Contemporani (Barcelona), Sala Amadís (Madrid), ART Mustang (Elche), Galeria Monumental (Lisboa), Pazo da Cultura de Pontevedra i Museu da Imagem e Som de Florianópolis (Brasil) entre altres llocs on ha arribat a parar. Entre els seus premis, Souto compta amb la VI Beca Puénting de professionalització artística i INJUVE 2019 en modalitat de Producció. També ha participat recentment a les Residències Artístiques de la Biennal de Cerveira 2017 en Portugal i KH Messen de Noruega; de la calor del sud al desglaç de la primavera septentrional.

Spaces

Tangent Projects

De dimarts a divendres 11h-15.30h, dissabtes 12h-16h o amb cita prèvia.

Tangent Projects és una iniciativa creada per treballar amb artistes nacionals i internacionals emergents i de carrera mitjana en exposicions i projectes artístics.
Amb la voluntat d’afegir multiplicitat a l’arquetip d’art actual, Tangent Projects s’esforça per mostrar obres exemplars en diversos suports i plataformes diferents - incloent llibres, exposicions, representacions i comissions en línia. La nostra intenció és convidar els artistes a explorar "tangents" o desviacions dins de la seva pràctica.

Per oferir l'oportunitat de perseguir digressions, les idees i processos que normalment podrien haver estat descartats a favor del discurs principal, podran arribar a una conclusió. Sense un biaix comercial i animat amb l’experimentació, Tangent Projects proposa la possibilitat que els artistes desenvolupin les desviacions dins del seu diàleg artístic.

Tangent Projects va ser fundada originalment per Tsering Frykman-Glen i Laura Tammen el novembre de 2015. A principis del 2019, Tangent Projects es va convertir en una associació cultural sota la direcció de Tsering.

Carrer Marti Codolar 41 - 43, 08902, L’Hospitalet del Llobregat
View map

info@tangent-projects.com
www.tangent-projects.com

T.
Fax.

Exposition