• Newsletter
  • Contact

Carlos González Boy

Carlos González Boy (Puerto Real, Cádiz, 1983)

És llicenciat en Belles Arts per la UB i ha cursat dos anys a la Facultat d’Altea (Universidad Miguel Hernández) i un any a l’Accademia Ligustica di Belle Arti di Genova (Itàlia). Els primers anys, es mou entre la pintura, el dibuix i la instal·lació, exposant a la Iguapop Gallery de Barcelona (Pintadas, Pixeles y Meadas - solo show). També exposa juntament amb Paco Chanivet a la Galería Cadaqués (Pensamiento Vertical e Iconografía Googleriana).El 2016 finalitza un projecte a vuit mans amb Nono Bandera, Julio Falagán i Marcos Covelo que s’exposa a la galeria Combustión Espontánea de Madrid. Participa en diferents exposicions col·lectives en espais com Can Felipa, Sant Andreu Contemporani Espacio Abisal (Bilbao), La Sala Naranja (València), entre d’altres. El 2011 es cansa de participar en la gimcana de l'art de Barcelona i marxa a Berlín durant un parell d'anys. Aconsegueix la beca Leonardo i treballa d'assistent a la galeria Invaliden 1 i al restaurant mexicà La Peluquería. Durant aquests anys a Berlín, el dibuix i el còmic es posicionés com el principal medi d'expressió creativa.

Darrerament, ha participat en diferents festivals d'autoedició com el Gutter Fest, Art Libris i el Graf a Barcelona, Tenderete a València, o Libros Mutantes a Madrid. El passat mes de març de 2020, anava a presentar DGE Soluciones, un còmic coeditat per Apa Apa i Fatbottom que de moment està congelat per l'actual Apocalipsi de la Covid-19. També va ser resident a FASE però malauradament ho va haver d'abandonar a causa de l'Apocalipsi de la Precarietat.Actualment (i des de fa algun temps) intenta conciliar còmic i treball de sala.

Spaces

FASE + Dràcul·la

FASE és un lloc de treball, reunió i trobada per a artistes, investigadors i per a totes aquelles persones que treballin amb la pràctica artística i el pensament contemporani. Neix com una proposta independent i sostenible per a la praàctica artística amb l'objectiu de reunir a agents culturals que tinguin el desig de buscar altres possibilitats de creixement y desenvolupament. El projecte compta amb deu espais de producció per a artistes, sis taules d etreball i un espai polivalent de 60 m2 per al desenvolupament d'activitats pròpies i obert a col·laboracions externes.
A més, FASE també neix amb la necessitat de donar continuïtat a les sinèrgies derivades del treball d'alguns dels residents de llarga duració del centre de producció i investigació Hangar.org. Paco Chanivet, Patricia Fernández, Marco Noris y Patricio Rivera són quatre dels artistes procedents d'aquest centre que migren a FASE, afegint-se a la gestió d'aquesta iniciativa Blanca del Río, comissària i Mercedes Pimiento, artista.

Dràcul·la és la casa i el taller de la Mònica Planes i Àlex Palacín i el nom del projecte que dinamitzen com una extensió de les seves extremitats. Col·laboren o acompanyen artistes en el desenvolupament de projectes que es dilaten en el temps buscant apropar-se i conèixer de ben a prop diferents processos creatius. Durant el darrer any, han presentat l’exposició Yoyo d’Stephane Carpinelli, El número del gamer de Camille Orny i El quadre que parla d’Enric Farrés Durant. Actualment, acompanyen un projecte en procés de Pol Olivé que es presentarà en els propers mesos.

Dràcul·la: Leonardo da Vinci 21, 3er pis FASE: Avinguda del Carrilet 183 08907 Hospitalet del Llobregat
View map

Dràcul·la: alexporfavor@hotmail.com
www.fase.xyz/ https://www.graf.cat/es/author/dracul-la/

T.
Fax.

Exposition