• Newsletter
  • Contact

Carlos Herraiz

Carlos Herraiz va néixer a Barcelona el 1995. Fill i nét de pintors, es va mudar a Edimburg als divuit anys on va iniciar la seva carrera artística a Leith School of Art. Va ser allà on van començar a sorgir una sèrie d’inquietuds i idees sobre el pas del temps, la soledat, l'aïllament i l'oblit. A través de la pintura figurativa, Carlos va explorar aquests conceptes mentre estudiava a la Glasgow School of Art i, més tard, a l'Acadèmia d'Art de Barcelona. Aquests temes segueixen estant molt presents en el seu treball actual després d'haver passat un any com a artista resident a l'escola d'art Leith, posteriorment, haver completat una residència a Kavala, Grècia, i una altra de mig any a Berlín. La inquietud per seguir evolucionant la seva obra van portar-lo a buscar un enfocament més abstracte de la pintura, eliminant per complet la figura humana. Tot i que l’artista encara veu la seva feina com a figurativa.

Spaces

Galeria H2O

dilluns a divendres 16:00h-20:00h, i a hores convingudes

Aigua, origen de la vida i fórmula universal.

Fórmula adoptada per Joaquim Ruiz Millet i Ana Planella el 1989 per l'adaptació d'un Locus on conflueix des de fa gairebé tres dècades un flux d'energia creativa al voltant de Barcelona.

La Galeria H2O obre l'octubre de 1989 amb l'exposició de dibuixos de projectes d'arquitectura de l'aleshores jove arquitecte holandès Ben van Berkel.

El 1991 la galeria inicia la reedició de peces de disseny històric amb la recuperació del mobiliari creat per l'arquitecte F.J. Barba Corsini el 1955 pels àtics de "La Pedrera" de Gaudí. La col•lecció es va ampliar amb nous objectes associats a la seva activitat com a galeria. Entre ells, la cadira "H 2 O", la làmpada "Flamp" o el joc per a nens de totes les edats "Autoband", dissenyats per Martí Guixé.

El 1995 la galeria va iniciar un projecte editorial amb la col•lecció "Les Idiotes" per a la publicació de textos literaris.

Galeria H2O organitza exposicions d'arquitectura, disseny, fotografia i art contemporani.

Verdi, 152
08012 Barcelona
View map

galeria@h2o.es
www.h2o.es

T. +34 93 415 18 01
Fax.

Exposition