• Newsletter
  • Contacte

Clara Cortés García

www.claracortes.com

Barcelona, 1990.

Es forma en fotografia a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i disseny gràfic a la BAU. Rep la beca Leonardo Da Vinci i del 2012 al 2013 viu i treballa a Berlin. Al 2015 participa a una residència d'artista a Kuala Lumpur, Malaysia. Al 2016 entra en el programa d'ambaixadors de Lumix. Els seus projectes han estat exposats a Barcelona, Berlin, Istambul, Kuntan, Kuala Lumpur. Des del 2016 viu i treballa a Barcelona.

Espais

ÀMBIT Galeria d’Art

Horari d’estiu des del 21 de juny:
Dilluns – divendres: 10 - 14 i 16 - 20 h

ÀMBIT Galeria d’Art va ser creada el 1985 amb la intenció d'impulsar noves alternatives dins del mercat de l'art de Barcelona. Ja des dels seus inicis, Àmbit va apostar per l'art contemporani d'avantguarda, centrant la seva activitat en la difusió de joves artistes nacionals i estrangers, així com de figures ja consagrades. Des de llavors la galeria ha estat fidel a aquest doble repte i a uns criteris de rigor i coherència que ha mantingut fins ara.

Artistes:

Xano Armenter, Arranz Bravo, Cardells, Lorenzo Cambin, Ignacio Burgos, Xavier Franquesa, Ferran Cartes, Ràfols-Casamada, Carme Garolera, Arturo Guerrero, Guinovart, Krauel, Artur Heras, Riccardo Licata, Miralda, Josep M. Codina, Franco Monti, Perico Pastor, Miguel Rasero, Tomeu Ventayol, Agustí Puig, J. P. Viladecans, Benet Rossell, Miquel Vila.

Consell de Cent, 282
08007 Barcelona
Veure el mapa

ambit@ambitgaleriaart.com
www.ambitgaleriaart.com

T. +34 934 881 800
Fax.

Exposició