• Newsletter
  • Contacte

Clàudia del Barrio

Clàudia del Barrio (Girona, 1994)

és graduada en Belles arts per la Universitat de Barcelona. Recentment ha participat en diverses exposicions col·lectives com: International PILOT Filmfestival #1 (Arnhem, 2018), Wifi Leaves (Bòlit Centre d’Art Contemporani, 2018) i Apodidraskinda (Sala d’Art Jove, 2017), entre altres. Ha obtingut el premi de producció Sala d’Art Jove 2017 (Barcelona) i ha estat resident a la Fundación BilbaoArte (Bilbao), a RAD’ART Project (Itàlia) i a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats (Barcelona).

Espais

etHALL

Dimarts a divendres, d'11 a 19h Dissabte cita prèvia

etHALL es un espai obert a la ciutadania on s’exhibeixen projectes específics de dibuix contemporani. D’ençà que es va obrir el 2011 hem tractat d’oferir una panoràmica de la creació actual en aquesta disciplina en la seva accepció més oberta, i hem programat exposicions que recullen la feina d’artistes de molt diferents procedències, estils i trajectòries.

Paral·lelament, etHALL desenvolupa una tasca de representació d’artistes, la feina dels quals promociona i mostra en altres contextos. En aquesta línia, etHALL ha participat en fires internacionals, on ha estat guardonat en diverses ocasions; el premi més recent és l’atorgat a Arco 2015 al millor estand de la secció Opening.

Artistes representats
Inken Reinert, Martín Vitaliti, Sergio Prego, Patricio Vélez, Aleksandra Kopff, Matt Madden, Luis Bisbe, Luis Macías, Sinéad Spelman, Enric Farrés Duran, Iñaki Sáez, Ana García-Pineda, Nacho Simal i Karim Lebbal.

Artistes en col·laboració
Alberto Peral, Juan Ugalde, Javier Peñafiel, June Crespo, Jochen Gerner, Heiko Müller.

Calle Joaquín Costa, 30 08001 Barcelona
Veure el mapa

ethall.bcn@gmail.com
www.ethall.net

T.
Fax.

Exposició