• Newsletter
  • Contact

Claudia Pagès

www.claudiapages.com

(Barcelona, 1990)

El treball de Claudia Pagès es basa principalment en el text, publicant-ho a través d'impresos, instal.lacions, lectures sonores i performances, generant un llenguatge específic relacionat amb l'oralitat i el text parlant. Les obres en viu de Claudia són recitals musicals on els cossos naveguen a través de textos, poemes, cançons en un paisatge contextualitzat. Durant els últims anys, Pagès ha treballat rastrejant els nous sistemes de distribució de mercaderies i l'economia de la gentrificació. Se centra en els processos de collita, espigat i extracció a la ciutat contermporánea; collir cossos a través dels propis recursos, espigolar textos i treballar amb els seus processos de distribució.

Spaces

àngels barcelona

dilluns a divendres 10:30h-19:00h. Dissabtes 11-30-14

àngels barcelona és un projecte sorgit el 2007 des de l'experiència acumulada amb la Galeria dels Àngels (1995 - 2007). La galeria, situada al Raval a 50 metres del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, desenvolupa treballs que partint d'un cert escepticisme, es construeixen sobre una pràctica crítica sobre el propi mitjà artístic i els discursos/llenguatges que des del món de l'art i el mediàtic codifiquen la nostra societat. Els treballs presentats tracten els nivells estructurals que qüestionen el seu propi valor com a productes, integrant-se en un mitjà productiu com és el de les arts.

Artistes
Pep Agut, Efrén Álvarez, Lúa Coderch, Peter Downsbrough, Marcelo Expósito, Harun Farocki, Esther Ferrer, Joan Fontcuberta, Ion Grigorescu, Pedro G. Romero, Daniela Ortiz, Mabel Palacín, Jaime Pitarch, Jorge Ribalta, Mireia c. Saladrigues, Michael Snow, Ania Soliman, Richard T. Walker, VACCA

Pintor Fortuny, 27
08001 Barcelona
View map

info@angelsbarcelona.com
www.angelsbarcelona.com

T. +34 93 412 54 00
Fax.

Exposition