• Newsletter
  • Contacte

Cristian Herrera Dalmau

cristianherreradalmau.com

Cristian Herrera Dalmau, Barcelona 1988. Nascut a Barcelona el 3 d'octubre de 1988. Llicenciat en Belles arts per la Universitat de Barcelona. Actualment treballant com a dissenyador de producte autònom. Convidat a participar en la  edició (2016-2017) de Creadors en residència, a càrrec d'Alexandra Laudo. Premi Miquel Casablancas 2014 en la modalitat d'obra, amb la peça Dividir una muntanya. Taller per a nens en Sant Andreu Contemporani, dins del projecte educatiu Fènix i el Camí de Foc dirigit per Antoni Hervàs. Grup de recerca -orientat a la idea de cos, acció i afecte- desenvolupat per Aimar Pérez-Galí dins de la programació de Sant Andreu Contemporani (el desembre de 2013). El gener de 2013 Sant Andreu Contemporani publica Salvar un elefant juntament amb altres sis quaderns d'artistes emergents.

Espais

etHALL

Dimarts, Dimercres i Dissabte 11.00h a 14.00h Dijous i Divendres 17.30h a 21.30h Altres horaris amb cita prèvia.

etHALL es un espai obert a la ciutadania on s’exhibeixen projectes específics de dibuix contemporani. D’ençà que es va obrir el 2011 hem tractat d’oferir una panoràmica de la creació actual en aquesta disciplina en la seva accepció més oberta, i hem programat exposicions que recullen la feina d’artistes de molt diferents procedències, estils i trajectòries.

Paral·lelament, etHALL desenvolupa una tasca de representació d’artistes, la feina dels quals promociona i mostra en altres contextos. En aquesta línia, etHALL ha participat en fires internacionals, on ha estat guardonat en diverses ocasions; el premi més recent és l’atorgat a Arco 2015 al millor estand de la secció Opening.

Artistes representats
Inken Reinert, Martín Vitaliti, Sergio Prego, Patricio Vélez, Aleksandra Kopff, Matt Madden, Luis Bisbe, Luis Macías, Sinéad Spelman, Enric Farrés Duran, Iñaki Sáez, Ana García-Pineda, Nacho Simal i Karim Lebbal.

Artistes en col·laboració
Alberto Peral, Juan Ugalde, Javier Peñafiel, June Crespo, Jochen Gerner, Heiko Müller.

Calle Joaquín Costa, 30
08001 Barcelona
Veure el mapa

ethall.bcn@gmail.com
www.ethall.net

T.
Fax.

Exposició