• Newsletter
  • Contacte

Dalia Baassiri

www.daliabaassiri.com

Dalia Baassiri va néixer el 1981 al Líban, país on resideix actualment. L’any 2003 es va graduar per la Universitat Americana libanesa, amb una llicenciatura en disseny gràfic, i va obtenir un màster en Belles Arts pel Chelsea College of Arts de Londres, on també va participar en diverses exposicions col·lectives.
Com a artista multidisciplinària, el dibuix ha estat la seva principal eina d'expressió, jun-tament amb la pintura i la fotografia. El 2014 va participar en les exposicions Clin d’oeil i Nostalgic Imagery, de la Galerie Janine Rubeiz de Beirut, espai en el qual va tenir la seva primera exposició individual el 2017, titulada Wiped Off.
El seu treball també ha estat exposat per aquesta galeria a Beirut Art Fair i Art Abu Dhabi.

Baassiri ha dut a terme residències artístiques a Itàlia, Alemanya i els Estats Units, i l’any 2017 va ser doblement premiada per la 12a edició d'Art Laguna —en la categoria d'artis-ta en residència— per residir al laboratori de serigrafia artística Fallani Venezia (Itàlia), així com a Espronceda Center for Art & Culture, de Barcelona.
El seu treball s'exhibeix permanentment a la Galerie Janine Rubeiz.

Espais

Espronceda Center for Art and Culture

dt-dv 10.30-13 i 17-20

Espronceda és una llar per a l’art, la cultura, la creativitat i l’educació que ofereix diverses activitats. A la vegada que acull artistes permanents, Espronceda proporciona una plataforma per al diàleg sobre l’art contemporani en un context internacional mitjançant el llançament d’un programa dual de residències. La missió del programa Artistes en Residència és invitar a reconeguts internacionalment artistes, comissaris i crítics d’art a Barcelona per presentar les seves activitats. Espronceda també aporta un ampli programa cultural i educatiu, així com una gran varietat de tallers.

Carrer D'Espronceda 326
Nave 4,5 & 10
08027 Barcelona,
Veure el mapa

vladimir@espronceda.net
www.espronceda.net

T. +34658319260
Fax.

Exposició