• Newsletter
  • Contact

Daniel i Miguel Moreno Roldán

Daniel Moreno Roldán (Barcelona, ​​1990) és artista i músic. Recentment, el seu treball gira entorn a qüestions d'obsolescència, nostàlgia i temporalitat en els entorns digitals, així com d'arxivística i conservació a Internet.

És membre i cofundador del Club de Videojocs, un grup de persones interessades pels videojocs més enllà de ser formes d'entreteniment, que es reuneix bimestralment a Hangar. És un dels integrants de el projecte de música electrònica SOSUN.dance, per al que compon cançons utilitzant ordinadors i videoconsoles obsoletes. A més, treballa com a productor musical i dissenyador de so.

 

Miguel Moreno Roldán (Barcelona, ​​1988) dedica gran part del seu dia a gravar, editar i emetre vídeos des de la cooperativa de treball de la qual és soci fundador. Des de fa alguns anys intenta aprendre sobre gestió comunitària, cooperativisme, economia crítica i sintetitzadors. Ha participat de diversos moviments polític-socials i culturals municipalistes i forma part de la Xarxa d'Economia Solidària. El seu interès per la tecnologia i la comunicació comunitària l'ha portat a iniciar i participar en projectes de ràdio lliure. En els últims temps la seva barra de marcadors està plena d'articles sobre procomuns digitals.