• Newsletter
  • Contact

Daniel Moreno Roldán

http://www.danielmorenoroldan.com/

Daniel Moreno Roldán (Barcelona, 1990)

Daniel Moreno Roldán (Barcelona, 1990) és artista i músic. Recentment, la seva feina gira al voltant de qüestions d’obsolescència, nostàlgia i temporalitat en els entorns digitals, així com d’arxivística i conservació a Internet. Ha mostrat la seva obra a Instadeath (La Casa Encendida, Madrid), Myspace Dragon Hoard (Lost WorldWW Muisc) (BSC, Barcelona), Esdevenir immortal i després morir (La Capella, Barcelona), Granota Polly (Bombon Projects, Barcelona), Goodbye, My Sunny Child (SWAB, Barcelona), Assumpte: una forta intuïció (MNAC, Barcelona), You are too alert to sleep any longer (The Roommates, Londres), Some and Others (Spinnerei, Leipzig), Ella: allà i després (Blueproject Foundation, Barcelona) i Pica i Fuig! (Fundació Joan Miró, Barcelona) entre d’altres. Ha rebut el Premi Embarrat 2017 (Tàrrega) i ha estat becat per BCN Producció (Barcelona), /UNZIP (El Prat de Llobregat), Can Felipa (Barcelona), Sant Andreu Contemporani (Barcelona) i Sala d’Art Jove (Barcelona). També ha estat resident a Hangar (Barcelona), Fabra i Coats (Barcelona), Can Serrat (El Bruc) i NauEstruch (Sabadell).

És membre i cofundador del Club de Videojocs, un grup de persones interessades pels videojocs més enllà de ser formes d’entreteniment, que es reuneix bimestralment a Hangar. És un dels integrants del projecte de música electrònica SOSUN.dance, on composa cançons utilitzant ordinadors i videoconsoles obsoletes. A més, treballa com a productor musical i dissenyador de so.

Spaces

Bombon

Dimecres a divendres de 16.00 a 20.00h. Dissabte de 11.00 a 15.00h

Bombon Projects és una galeria d’art contemporani que va inaugurar a Barcelona el febrer de 2017.
Bombon projects fou precedida durant 5 anys (2012 – 2017) per un Project-space, Passatge Studio, també a Barcelona però en una ubicació diferent.
La galeria està interessada en les pràctiques artístiques locals i internacionals que reflecteixen una sensibilitat contemporània social i emocional, així com en la reivindicació d’artistes de generacions anteriors. Això es tradueix en el programa d’exposicions, on s’ha combinat el treball d’artistes joves amb figures històriques. El programa inclou exposicions a l’espai de la galeria, projectes deslocalitzats i fires.

Artistes: Joana Escoval, Josep Maynou, Diane Guyot de Saint Michel, Jordi Mitjà, Pere Llobera, Olarn Chiaravanont, Enric Farrés Duran, Aldo Urbano, Anna Dot

Trafalgar 53, B 08010 Barcelona
View map

info@bombonprojects.com
www.bombonprojects.com

T. +34 638 272 777
Fax.

Exposition