• Newsletter
  • Contacte

David Macho

@david_macho_69

Santander, 1994.

David Macho és artista conceptual i anarquista contemporani. Graduat en Art per la Universitat del País Basc i masteritzat a investigació en art i disseny per la Universitat Autònoma de Barcelona, realitza la seva pràctica al voltant de la plasticitat burocràtica ̈, comprenent la seva relació amb el sistema com un problema estètic.
Ha treballat majoritàriament en experiències transdisciplinars, exposant activament en els últims dos anys. Algun dels seus projectes més destacats han estat Shanzhai o com comprar un chakra per Aliexpress (2018) on va participar en el grup Art, investigació i feminisme (UPV / EHU), un projecte de format acadèmic del que va néixer una publicació i exposició col•lectiva; Kit d'artista (2018) exposat a HybridFair Displaced o Sobretaula (2018) que porto acabo costat de Cecilia Cameo i va ser produït gràcies a la beca Injuve i comissariat per Weirdspace.
En l'actualitat es troba treballant en l'àmbit pictòric, utilitzant aquest suport com a mitjà per a generar narracions apocalíptiques, on els seus protagonistes principalment són artistes consagrats atrapats en els moments més mediàtics que ha deixat la història de l'art.