• Newsletter
  • Contact

Duncan Gibbs

https://duncangibbs.co.uk/

Duncan Gibbs (n. 1993)

Artista de Londres, Regne Unit. Després de graduar-se a The Slade School of Art el 2016, ha viscut i treballat a Barcelona. Recentment, Gibbs treballa com a resident a La Infinita de l’Hospitalet, un laboratori d’investigació i producció artística centrat en la trobada d’arts visuals i en viu. Duncan també ha estat treballant amb Can Serrat Art Center, Catalunya, desenvolupant un estudi a l’aire lliure i un projecte de permacultura que va culminar amb l’esdeveniment col·lectiu ‘Ferment’ (2019). Entre les exposicions recents s’inclouen ‘Our garden needs its flowers’ de Tecla Sala (2021); V22’s Young London (2018) a cura de Rowan Geddis, An Exhibition as a Spell, Centre Cívic Can Felipa, Barcelona (2018), a cura de Caterina Almirall; Far Away Treasure, un esdeveniment col·laboratiu entre Can Serrat i Nyam Nyam, Barcelona (2018); Many, Limbo, London (2017)

Spaces

17m2 / ethall

Dimarts a divendres 11-15h, o cita prèvia

etHALL es un espai obert a la ciutadania on s’exhibeixen projectes específics de dibuix contemporani. D’ençà que es va obrir el 2011 hem tractat d’oferir una panoràmica de la creació actual en aquesta disciplina en la seva accepció més oberta, i hem programat exposicions que recullen la feina d’artistes de molt diferents procedències, estils i trajectòries.

Paral·lelament, etHALL desenvolupa una tasca de representació d’artistes, la feina dels quals promociona i mostra en altres contextos. En aquesta línia, etHALL ha participat en fires internacionals, on ha estat guardonat en diverses ocasions; el premi més recent és l’atorgat a Arco 2015 al millor estand de la secció Opening.

Artistes representats
Inken Reinert, Martín Vitaliti, Sergio Prego, Patricio Vélez, Aleksandra Kopff, Matt Madden, Luis Bisbe, Luis Macías, Sinéad Spelman, Enric Farrés Duran, Iñaki Sáez, Ana García-Pineda, Nacho Simal i Karim Lebbal.

Artistes en col·laboració
Josu Bilbao, Juande Jarillo, Marc Larré, Violeta Mayoral, Jan Monclús, Itziar Okariz, Sergio Prego, Inken Reinert, Ignacio Sáez, Manuel Saiz, Sinéad Spelman, Martín Vitaliti, Marc Vives.

Salvador, 22-24
08902 L'Hospitalet del Llobregat
View map

ethall.bcn@gmail.com
www.ethall.net

T. +34 60 680 23 23
Fax.

Exposition