• Newsletter
  • Contact

Emma Llorente Palacio

Emma Llorente Palacio

(Barcelona, 1996)

 

De descendència atlàntica, l'artista nascuda a Barcelona s'inicia en l'art de la ceràmica de la mà de l'escultor Germán Consetti i continua explorant la seva pràctica de manera autodidacta. Dissenyadora de formació, combina preocupacions sobre la connexió del cos, els cicles vitals, la reproducció i la capacitat receptiva amb una arqueologia del saber que recupera allò ancestral i màgic a través d'un diàleg amb la matèria, situant-se en un marc de pràctica contemporània en la qual es desdibuixen els límits binaris entre la naturalesa i la cultura.

 

Text: Marta Camps Banqué.

Spaces

Galeria H2O

dilluns a divendres 16:00h-20:00h, i a hores convingudes

Aigua, origen de la vida i fórmula universal.

Fórmula adoptada per Joaquim Ruiz Millet i Ana Planella el 1989 per l'adaptació d'un Locus on conflueix des de fa gairebé tres dècades un flux d'energia creativa al voltant de Barcelona.

La Galeria H2O obre l'octubre de 1989 amb l'exposició de dibuixos de projectes d'arquitectura de l'aleshores jove arquitecte holandès Ben van Berkel.

El 1991 la galeria inicia la reedició de peces de disseny històric amb la recuperació del mobiliari creat per l'arquitecte F.J. Barba Corsini el 1955 pels àtics de "La Pedrera" de Gaudí. La col•lecció es va ampliar amb nous objectes associats a la seva activitat com a galeria. Entre ells, la cadira "H 2 O", la làmpada "Flamp" o el joc per a nens de totes les edats "Autoband", dissenyats per Martí Guixé.

El 1995 la galeria va iniciar un projecte editorial amb la col•lecció "Les Idiotes" per a la publicació de textos literaris.

Galeria H2O organitza exposicions d'arquitectura, disseny, fotografia i art contemporani.

Verdi, 152
08012 Barcelona
View map

galeria@h2o.es
www.h2o.es

T. +34 93 415 18 01
Fax.

Exposition