• Newsletter
  • Contacte

Francesc Ruiz Abad

www.francescruizabad.com

Francesc Ruiz Abad (Palamós, 1990)

És Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i estudiant d'intercanvi amb Hochschule für Grafik und Buchkunst Leipzig.
 Ha exposat el seu treball individualment a Copy to Learn, Learn to Copy; The LODGE (Los Angeles), I didn't know I was collecting; Fundació Arranz-Bravo (L'Hospitalet de Llobregat), DINGSBUMS: Coses que brillen quan cauen; El Passadís (Barcelona), Elefants, sabates i paper; L'Indiscret/Heliogàbal (Barcelona) i Jeder kann zeichnen; Theatre Impermanent (Leipzig).
 Ha participat en exposicions col·lectives com Premi Internacional de Pintura; Tecla Sala (L'Hospitalet), Una exposició com un conjur; Can Felipa (Barcelona), Panorama 2018; Galeria Fran Reus (Palma), Sortir-se de la línia; Bòlit. Centre d'art contemporani i MAC (Girona/Mataró), Call 2017; Galeria Luís Adelantado (Valencia), El Gran Tour; Sant Andreu Contemporani (Barcelona) i Zeichnung Protest; GfZK (Leipzig) entre altres.

És autor de diferents publicacions i ha donat conferències internacionalment com Paper Exhibitions; 2016 NYABF al MoMA Ps1 i Hiding Maps; Yarat Art Center Azerbaijan. Ha estat estipendiat per la Fundació Guasch Coranty, la Sala d'Art Jove i la Fundació Felicia Fuster. Ha sigut finalista del Premi Francesc Gimeno 2018, Premi de pinutra internacional Guasch Coranty 2018, Premi Mardel 2017, Miquel Casablanques 2016 i guanyador del premi d'Arts Visuals Fundació Arranz Bravo 2015 i recentment guanya el Grand Prix Jeune Creation Européenne 2017-19
.
El seu treball forma part de les col·leccions Fundació Gusach Coranty, Centre d'Estudis MACBA, Hubert Kretschmer Archiv(München), Birmingham Museum of Art (USA), Universitat de Barcelona, Biblioteca CA2M i Bòlit Centre d’Estudis, Girona.

Espais

Ana Mas Projects

Dilluns a divendres 11 – 19 h. Dissabtes amb cita prèvia.

Ana Mas Projects (AMP) és un projecte que inicia el seu trajecte a l’octubre 2015, des de l’experiència acumulada de masArt galeria (2003-2012) i +R maserre galeria (2013-2015).

Ana Mas Projects es constitueix com una plataforma de difusió artística amb dues seus, una a San Juan, P. Rico i l’altra al barri de Santa Eulalia a l’Hospitalet, en un edifici industrial dels anys 70.

AMP es manté fidel a l’esperit que ha guiat els projectes artístics anteriors de la galerista, apostant per l’enriquidor diàleg de diverses generacions d’artistes treballant en tot tipus de formats, estils i trajectòries, tant nacionals com internacionals, col·laborant amb crítics i comissaris en un desig de generar coneixements al marge dels objectius de promoció i desenvolupant una labor de representació d’un nucli estable d’artistes als quals s’acompanya en el desenvolupament del seu llenguatge artístic i en la producció de les obres que ho reflecteixen.

Artistes
Manel Armengol, Lucía C. Pino, Raúl Díaz Reyes, Sabine Finkenauer, Regina Giménez, Quisqueya Henríquez, Alana Iturralde León, Mercedes Mangrané, Carmen Mariscal, Xavier Miserachs, Alberto Peral, Laercio Redondo, Inken Reinert, Àngels Ribé, Soledad Sevilla.

Isaac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat
(Barcelona)
Veure el mapa

coordinacion@anamasprojects.com
www.anamasprojects.com

T. +34 936 33 74 75
Fax.

Exposició