• Newsletter
  • Contact

Gema Polanco

Gema Polanco (València, 1992)

Llicenciada en fotografia al London College of Communication (2015), postgrau en Màster Photoespaña (Madrid, 2016) i Màster en Arts Visuals i Educació a la UB (Barcelona, ​​2017). Ha estat representant de Photoespaña a PhotoRumania (2016), guanyadora d'Art Photo Barcelona (2017), de la convocatòria Fer de Photoespaña (2018) i recentment seleccionada per al quadern nº 77 de la Kursala, Cadis (2020). La seva obra s'ha exposat en festivals com Circulation (s) a Paris, PhotoEspaña, PhotoAlicante, Art Photo Barcelona, ​​Festival Panoramic a Granollers i Miami New Media Festival a Miami. Ha estat seleccionada en el prestigiós ING Unseen Talent Award (2017) i ha guanyat recentment el premi Swatchxyou (2019). De forma paral·lela és fundadora de navalla automàtica, amb la qual autoedita llibres, fa llibres i altres artefactes culturals. Actualment per al 2020 aquesta preparant el seu pròxim llibre i dues exposicions: una col·lectiva al Centre Cultural Conde Duque a Madrid i una individual a la sala Kursala de Cadis. A més ha estat nomenada com "jove promesa" pel suplement mensual Smoda del diari El País i per La Vanguardia.

Spaces

Alalimón Galería

Dimarts a dissabte: 11 - 20 h

Alalimón neix sota la idea que la unió fa la força, conjugant el treball anterior de dues galeries: Art Deal project i El Catascopio, amb les seves respectives línies de treball i bagatge previ. Ambdues compartiran ubicació i iniciatives per a ampliar cap a nous talents creatius i afermar els autors i autores amb els quals solen treballar.

Des d'Alalimón s'ideen, organitzen, gestionen, produeixen i munten projectes expositius de manera completa. Es posa a la disposició de les galeries noves o de fora de la ciutat un espai i gestió fent possible traslladar el concepte de residències artístiques a les galeries creant un viver de creativitat.

Artistes:

Manolo Acedo, Juan Cobo Escorial, Varvara Guljajeva & Mar Canet, Javier Hirschfeld, Mar Martin, Pascual Martínez & Vincent Sáez, Roberto Massó, Juan Miguel Muñoz, Vanesa Muñoz, Shinji Nagabe, Violeta Ospina, Paco Puentes, Simona Rota, David Salcedo, Juan José Seguro, Rocío Verdejo.

Mèxic 15 (passatge interior) 08004 Barcelona
View map


www.alalimon.org

T.
Fax.

Exposition