• Newsletter
  • Contact

Grup d'Estudi

Grup d’Estudi s'ocupa del treball de catalogació i proposició de noves formes de presentació pública de les produccions artístiques. L'objectiu final és proposar una nova arquitectura de presentació de les obres d'art, considerada aquesta arquitectura en una doble accepció, aquella que es refereix al propi aparell físic, aquells edificis que acullen projectes expositius i, també, aquella arquitectura interna en la seva accepció d'aparell sintàctic

Spaces

àngels barcelona – espai 2

dilluns a divendres de 16 a 19h

Espai 2 és el segon espai de la galeria àngels barcelona

àngels barcelona és un projecte sorgit el 2007 des de l'experiència acumulada amb la Galeria dels Àngels (1995 - 2007). La galeria, situada al Raval a 50 metres del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, desenvolupa treballs que partint d'un cert escepticisme, es construeixen sobre una pràctica crítica sobre el propi mitjà artístic i els discursos/llenguatges que des del món de l'art i el mediàtic codifiquen la nostra societat. Els treballs presentats tracten els nivells estructurals que qüestionen el seu propi valor com a productes, integrant-se en un mitjà productiu com és el de les arts.

Artistes:
Pep Agut, Efrén Álvarez, Peter Downsbrough, Harun Farocki, Esther Ferrer, Joan Fontcuberta, Ion Grigorescu, Alexandra Navratil, Daniela Ortiz, Mabel Palacín, Jaime Pitarch, Jorge Ribalta, Pedro G. Romero, Mireia c. Saladrigues, Michael Snow, Richard T. Walker, VACCA.

c/ dels Àngels, 16
View map

info@angelsbarcelona.com
www.angelsbarcelona.com

T. T +34 93 412 54 00
Fax.

Exposition