• Newsletter
  • Contacte

Guido Iafigliola

https://glitchdo.com/

Montevideo, 1985.

Artista gràfic digital, autodidacta i experimental. L'obra de Guido Lafigliola (aka Glitchdo) és el resultat de l'experimentació entre la fotografia i els recursos digitals juntament a la programació i l'aleatorietat. En els últims anys els seus treballs han estat destacats per l'exploració en el Glitch Art, un nou corrent d'Art Generatiu digital que busca l'estilització dels errors. A partir de sintetitzadors anàlegs o algortitmes digitals es generen patrons o saturacions que modifiquen de manera generativa la imatge, produint-se creacions totalment abstractes fins a la deformació del mundà univers que ens envolta. Les obres d'aquest artista Uruguaià proposen entrar en un vòrtex creat artificialment cap a un viatge surrealista de mil colors en realitats tant quotidianes com alternatives. Les seves obres s'han publicat a fires d'art independents, llibres, revistes i vinils de música a diferents llocs del món.

Espais

Galeria Contrast

dilluns a divendres: 10:00 - 14:00 i 17:00 - 20:30; dissabtes 11:00 - 14:00 i 18:00 - 20:30

Galeria Contrast neix a Barcelona l'any 1992, amb l'objectiu d'apropar al públic artistes situats en el camí d’establir-se com a rellevants creadors del nostre temps.

Una de les tasques principals de la galeria és la d'aportar els mitjans i construir projectes per a representar la seva obra no només al nostre país, sinó en diverses ciutats del món. Des de l'any 2008, Galeria Contrast aposta per la internacionalització de la línia d'artistes representada, tant en diverses fires d'art com en altres galeries col·laboradores en ciutats rellevants dins l'escena de l'art contemporani. El seu programa consta d'aproximadament sis exposicions locals, cinc fires internacionals i exposicions compartides en galeries estrangeres. D'aquesta manera Galeria Contrast ha intentat construir una important xarxa de col·laboració internacional amb altres galeries i institucions.

La Galeria Contrast està especialitzada en art contemporani, i més concretament en pintura i fotografia.

Artistes

Lluís Barba, Rafel Bestard, Robert Berlin, Manuel Faura, Cynthia Fusillo, Luis Gaspar, Xavier G-Solís, Íñigo Navarro, Antonio Rincón, Mònica Subidé, Xevi Vilaró, AxeColours (Adriá Bosch)

Consell de Cent, 281
08011 Barcelona
Veure el mapa

info@galeriacontrast.com
www.galeriacontrast.com

T. 93 454 33 93
Fax.

Exposició