• Newsletter
  • Contacte

Harry Morgan

Harry Morgan és un artista y dissenyador emergent establert a Edimburg. Està interessant en el comportament i les “personalitats” intrínseques dels materials. El seu treball actual explora la relació conflictiva entre el formigó i el vidre. El vidre, amb les seves fronteres poc clares i la seva dimensió interna, transmet allò que és ambigu o intangible. Com a marcat contrast, el formigó és brutalment físic; la paraula mateixa (concrete en anglès) s’utilitza per descriure absoluts i certeses. Morgan gaudeix de la tensió entre el vidre fràgil i transparent i el formigó dens i intransigent.

Espais

Galeria Carles Taché

dm-ds 11-20h

La Galeria Carles Taché, fundada i dirigida des del 1986 per Carles Taché (Barcelona, 1947), està ubicada al carrer Mèxic (Montjuïc), al centre museístic de la ciutat de Barcelona. La Galeria està integrada dins de l'Associació Art Barcelona, associació que presidí Carles Taché durant vuit anys.
Internacionalment la galeria ha participat en les més importants fires d'art contemporani: FIAC (Paris), Art Cologne, Chicago Art Fair, ARCO (Madrid), Art Brussels, MACO (México), KIAF (Corea) o ShContemporary (Shanghai), entre d'altres. La galeria col·labora regularment amb altres galeries, institucions, fundacions i museus nacionals i estrangers. Tanmateix, cal destacar el llarg historial de la galeria com a editora d'art.

Des de la seva inauguració la galeria ha rebut diferents premis; el Premi ACCA de l'Associació de Crítics d'Art el 1987 i el 2000,el Premi Ciutat de Barcelona el 1990, el Premi Llibertat del Centre Internacional de Pau de Sarajevo (1995); i, més recentment, el Premi GAC a la galeria per la seva trajectòria el 2013.

c/ de Mèxic 19 (passatge interior) 08004 Barcelona
Veure el mapa

galeria@carlestache.com
www.carlestache.com

T. +34 934878836
Fax.

Exposició