• Newsletter
  • Contacte

Javier Vázquez

http://javiervazquez.tumblr.com/

Javier Vázquez (Albacete, 1984) és un dels artistes emergents que promou la galeria Trama des de l’any 2010, quan va ser un dels 10 seleccionats del concurs de pintura i fotografia ART<30 que organitzen conjuntament la Sala Parés i la Galeria Trama. Des d’aleshores, la galeria Trama ha fet el seguiment d’aquest artista emergent, promocionant-lo i divulgant la seva obra a fires comJustMad, Swab Barcelona, ArtRio (Rio de Janeiro, Brasil) o ArtInternational (Instambul, Turquia) També a exposat en altres galeries de Madrid, Mikonos i Colombia recentment.

Espais

Pigment Gallery

dilluns a divendres: 10:00 - 14:00 i 16:00 - 20:00; dissabte: 11:00 - 14:00

Al mes de gener del 2016 neix a Barcelona la galeria Pigment Gallery.

Aquesta va ser fundada amb la voluntat d’adaptar-se a la societat global canviant de manera interactiva, amb la principal finalitat de fer arribar l’art contemporani a qualsevol persona que tingui inquietuds i sensibilitats vers l’art.

Al setembre d’aquell mateix any canvia d’emplaçament, tot reubicant-se en el carrer Rosselló nº 193, encara dintre del tradicional eix de les principals galeries de la ciutat, on encara s’hi troba a dia d’avui.

El pigment és la matèria que dóna color a la pintura. El seu origen etimològic és la paraula llatina pigmentum que prové del verb “pingere” (pintar) i del sufix “-mento” (resultat).

Aquest senzill terme va esdevenir idoni per donar nom a la galeria, ja que el mot evoca perfectament a la vessant més tangible del seu projecte i a la seva activitat.

Pigment Gallery es dedica a la promoció i difusió de l’art contemporani, en una línia que va des de la figuració moderna fins a l’abstracció més pura. Amb l’objectiu de donar a conèixer nous artistes, ja siguin locals i bé estrangers. I presentar les seves obres a nivell estatal com també de manera internacional, especialment en les principals fires d’art contemporani celebrades arreu del món (Europa, EEUU i Àsia).

La galeria aposta per fer una lectura de la realitat i de les tendències actuals que s’allunyin de les modes i dels tòpics, que busqui noves veus que aportin aire fresc al món de l’art. Descobrint, compartint, invertint i generant espais de debat que vagin més enllà del simple fet expositiu.

Artistes

Enrique Asensi, Adalina Coromines, Edgar Plans, Claudia Valsells, Rosa Artero, Dominica Sanchez, Miguel Macaya, Veronique Villaret, Julio Vaquero, Lidia Masllorens, Marcelo Fuentes, Lita Cabellut, Ramon Enrich, Marcos Isamat, Hugo Alonso, David Morago.

c/ Rosselló, 193 08036 Barcelona
Veure el mapa

info@pigmentgallery.es
www.pigmentgallery.es

T. 93 452 81 62
Fax.

Exposició

Espais

Galeria Trama

dilluns 16:00h-20:00h; dimarts a divendres 10:30h-14:00h i 16:00-20:00h; dissabtes 10:30h-14:00h i 16:30h-20:30h

La Galeria Trama creada el 1991, es dedica a la promoció de l'art contemporani i es defineix per reunir diferents estils i idees. Exposa i promou un grup estable d'artistes de sòlida trajectòria i tanmateix, a artistes emergents de diverses procedències nacionals i internacionals. Trama ha vist reconeguda la seva tasca i actualment ocupa un lloc consolidat en el món de l'art. Organitza regularment exposicions amb la col·laboració de galeries espanyoles i de l'estranger així com amb institucions, museus i participa a fires internacionals.

Artistes
Tono Carbajo, Matín Carral, Garikoitz Cuevas, Lourdes Fisa, Jordi Fulla, Regina Giménez, Gonzalo Goytisolo, Rafel Joan, Ana Marta Leite, Ángel Marcos, Jo Milne, Anna Miquel, Marcos Palazzi, Perico Pastor, PSJM, Miguel Rasero, Eduard Resbier, Anais Senli, Gonzalo Sicre, Julio Vaquero, Javier Vázquez

Petritxol, 5
08002 Barcelona
Veure el mapa

galeriatrama@galeriatrama.com
www.galeriatrama.com

T. +34 93 317 48 77
Fax.

Exposició