• Newsletter
  • Contact

Julia Varela

https://juliavarela.com/

Madrid, 1986

Julia Varela és una artista que treballa sobre el mitjà i la materialitat de les imatges en l’era de les tecnologies digitals. La seva recerca se centra en els estat adoptats per l’irrepresentable, el que es resisteix a ser representat. La forma física de les seves obres analitzat la globalització de les indústries, la matèria tecnològica i el concepte de visualitat. El seu treball intensifica la nostra interacció física amb els dispositius i llurs mecanismes, brindant una comprensió alternativa de nocions com el context i el desig. Julia ha format part del programa d’investigació Critical Images en Kungl. Konsthögskolan Royal Institute of Art, Estocolm, Suècia. És llicenciada en Belles Arts i ha realitat un Màster en Arts Sculpture al Royal College of Art Londres. Les seves últimes exposicions han tingut lloc a: Centro de Cultura Contemporánea CondeDuque, Madrid; Fundació Suñol, Barcelona; Somerset House, Londres; Belgrade Cultural Centre BCC, Belgrad; Listost Gallery, Praga; Decad, Berlín; Yamakiwa Gallery, Japó; KIASMA Museum of Contemporary Art, Helsinki; Galleri Mejan, Estocolm; Resartis, Melbourne; La Casa Encendida, Madrid; Kunstverein am Rosa-Luxemburg-Platz, Berlín; CUL DE SAC Gallery, Londres. En l’actualitat és artista resident a HANGAR, HANGAR, Centre de producció i recerca d’arts visuals, Barcelona.

Spaces

Galeria Joan Prats

Dimarts a divendres 11 – 14 i 16 – 20 h. Dissabte amb cita prèvia. Agost tancat.

La Galeria Joan Prats ha estat, des de la seva inauguració el 1976, una de les galeries pioneres en l’escena contemporània internacional exposant i promovent l’obra dels artistes que representa. La galeria està compromesa en difondre i facilitar la lectura dels diferents llenguatges amb els que treballen els seus artistes, contribuint, alhora, a la realització de projectes específics. Des dels seus inicis participa a les fires ARCO, Art Basel i Art Basel-Miami Beach i, més recentment, Art Basel-Hong Kong.

Artistes
Jordi Alcaraz, Pauline Bastard, Erick Beltrán, Alfons Borrell, Cabello / Carceller, Pedro Cabrita Reis, Victoria Civera, Hannah Collins, Carles Congost, Evru-Zush, Luis Gordillo, Hernández Pijuan, Annika Kahrs, Alicia Kopf, Lola Lasurt, Chema Madoz, Fabian Marcaccio, Enrique Martínez Celaya, Muntadas, Javier Peñafiel, Perejaume, Pablo del Pozo, Fernando Prats, Ràfols Casamada, Caio Reisewitz, Julião Sarmento, José María Sicilia, Teresa Solar, Juan Uslé.

Balmes, 54
08007 Barcelona
View map

galeria@galeriajoanprats.com
www.galeriajoanprats.com

T. +34 93 216 02 84
T. +34 93 216 02 90
Fax.

Exposition