• Newsletter
  • Contact

Laia Caballero (KANNO)

Laia Caballero (KANNO) (Olesa de Montserrat, Barcelona, 1999)

Estudiant de tercer curs de Belles Arts a la Universitat de Barcelona. S'especialitza en les arts audiovisuals (incloent-hi tant la direcció i edició de vídeo com la producció musical), en la moda, el disseny gràfic i la performance. Fins ara, la seva trajectòria artística ha estat molt marcada per tres etapes diferents: per un cantó la dualitat, la dicotomia; i per l'altre, l'estudi de gènere, l'ocultisme i l'abjecte.
Es va introduir en l'art a través del seu interès pel psicoanàlisi i la psicodèlia. Més tard s'enfoca en el posthumanisme, per la cultura d'internet (com el vaporwave, el cypherpunk, etc.), la deepweb i l'estudi de gènere. Entre les seves performances destaca IDentidad, un projecte realitzat juntament amb Eric Meneses a partir del podcast Rastros de Carmín emès per ràdio El Prat, amb Pilar Talevera en col·laboració amb Víctor Ramírez Tur sobre el Noise, el Punk i l'abstracció.

Amb una estètica futurista i industrial, KANNO actualment se centra en la creació i experimentació de so a través de la producció musical; molt marcada per una profunda fascinació pel futur, que es presenta extremadament tecnològic i distòpic. Això la porta a fer la seva primera aparició com DJ per a l'instal·lació TECHNOTINTINEO d'Alex Palacín al festival Llum Barcelona 2020. Més tard, participa en la direcció creativa i d'estilisme pel videoclip "Sé Ke No Es Pa Mí" de LHARA, arribant així a treure una KAPSULA (DIKOTOMÍA) de roba dissenyada i creada per ella en col·laboració amb l'artista.

Spaces

FASE + Dràcul·la

FASE és un lloc de treball, reunió i trobada per a artistes, investigadors i per a totes aquelles persones que treballin amb la pràctica artística i el pensament contemporani. Neix com una proposta independent i sostenible per a la praàctica artística amb l'objectiu de reunir a agents culturals que tinguin el desig de buscar altres possibilitats de creixement y desenvolupament. El projecte compta amb deu espais de producció per a artistes, sis taules d etreball i un espai polivalent de 60 m2 per al desenvolupament d'activitats pròpies i obert a col·laboracions externes.
A més, FASE també neix amb la necessitat de donar continuïtat a les sinèrgies derivades del treball d'alguns dels residents de llarga duració del centre de producció i investigació Hangar.org. Paco Chanivet, Patricia Fernández, Marco Noris y Patricio Rivera són quatre dels artistes procedents d'aquest centre que migren a FASE, afegint-se a la gestió d'aquesta iniciativa Blanca del Río, comissària i Mercedes Pimiento, artista.

Dràcul·la és la casa i el taller de la Mònica Planes i Àlex Palacín i el nom del projecte que dinamitzen com una extensió de les seves extremitats. Col·laboren o acompanyen artistes en el desenvolupament de projectes que es dilaten en el temps buscant apropar-se i conèixer de ben a prop diferents processos creatius. Durant el darrer any, han presentat l’exposició Yoyo d’Stephane Carpinelli, El número del gamer de Camille Orny i El quadre que parla d’Enric Farrés Durant. Actualment, acompanyen un projecte en procés de Pol Olivé que es presentarà en els propers mesos.

Dràcul·la: Leonardo da Vinci 21, 3er pis FASE: Avinguda del Carrilet 183 08907 Hospitalet del Llobregat
View map

Dràcul·la: alexporfavor@hotmail.com
www.fase.xyz/ https://www.graf.cat/es/author/dracul-la/

T.
Fax.

Exposition