• Newsletter
  • Contacte

Keith Roberts

Nascut a Newcastle i graduat del Royal College of Art, Keith Roberts va desenvolupar un estic recognoscible i únic des que era molt jove. Després d’una residència a la Delfina Foundation, va tenir l’oportunitat d’estudiar al British School de Roma després de l’adjudicació de l’Abbey Fellowship, una experiència profundament gratificant que encara influeix en la seva obra. Com els Mestres Antics, Roberts inicialment utilitza un fons en color –rosat–, que actua com a superfície per a ser manipulada doncs la cobreix i després la porta novament a la superfície. Aquestes obres passen per un procés de desplaçament i es pinten tant horitzontalment com vertical. A l’utilitzar aquest mètode d’estratificació, aplicació i eliminació per definir i interrompre la superfície de les obres, Roberts pretén evocar les incerteses de la història i la memòria.

Espais

Galeria Carles Taché

dm-ds 11-20h

La Galeria Carles Taché, fundada i dirigida des del 1986 per Carles Taché (Barcelona, 1947), està ubicada al carrer Mèxic (Montjuïc), al centre museístic de la ciutat de Barcelona. La Galeria està integrada dins de l'Associació Art Barcelona, associació que presidí Carles Taché durant vuit anys.
Internacionalment la galeria ha participat en les més importants fires d'art contemporani: FIAC (Paris), Art Cologne, Chicago Art Fair, ARCO (Madrid), Art Brussels, MACO (México), KIAF (Corea) o ShContemporary (Shanghai), entre d'altres. La galeria col·labora regularment amb altres galeries, institucions, fundacions i museus nacionals i estrangers. Tanmateix, cal destacar el llarg historial de la galeria com a editora d'art.

Des de la seva inauguració la galeria ha rebut diferents premis; el Premi ACCA de l'Associació de Crítics d'Art el 1987 i el 2000,el Premi Ciutat de Barcelona el 1990, el Premi Llibertat del Centre Internacional de Pau de Sarajevo (1995); i, més recentment, el Premi GAC a la galeria per la seva trajectòria el 2013.

c/ de Mèxic 19 (passatge interior) 08004 Barcelona
Veure el mapa

galeria@carlestache.com
www.carlestache.com

T. +34 934878836
Fax.

Exposició