• Newsletter
  • Contact

Toni Navarro (La Plebeya)

Toni Navarro (La Plebeya)

És investigador independent i escriu sobre teoria de gènere, cultura digital i pensament contemporani. Publica habitualment en medis com el CCCB Lab i ha presentat el seu treball en espais com el Festival Gelatina de La Casa Encendida o FEM TEK Bilbao. També ha col·laborat amb col·lectius artístics en diverses institucions (Sala d’art Jove, MNAC, La Capella, Museu Abelló), ha treballat amb la Plataforma Assambleària d’Artistes de Catalunya entorn de la idea de bones pràctiques i ha tutoritzat projectes en el Programa de Residències SAC-FiC. Recentment ha escrit el pròleg del llibre Xenofeminisme. Tecnologies de gènere i polítiques de reproducció (Caja Negra, 2018) i ha traduït textos de Sadie Plant, VNS Matrix, Cornelia Sollfrank, Judy Wajcman i Helen Hester per l’antologia Ciberfeminisme. De VNS Matrix a Laboria Cunoniks (Holobionte Ediciones, 2019).

Spaces

FASE + Dràcul·la

FASE és un lloc de treball, reunió i trobada per a artistes, investigadors i per a totes aquelles persones que treballin amb la pràctica artística i el pensament contemporani. Neix com una proposta independent i sostenible per a la praàctica artística amb l'objectiu de reunir a agents culturals que tinguin el desig de buscar altres possibilitats de creixement y desenvolupament. El projecte compta amb deu espais de producció per a artistes, sis taules d etreball i un espai polivalent de 60 m2 per al desenvolupament d'activitats pròpies i obert a col·laboracions externes.
A més, FASE també neix amb la necessitat de donar continuïtat a les sinèrgies derivades del treball d'alguns dels residents de llarga duració del centre de producció i investigació Hangar.org. Paco Chanivet, Patricia Fernández, Marco Noris y Patricio Rivera són quatre dels artistes procedents d'aquest centre que migren a FASE, afegint-se a la gestió d'aquesta iniciativa Blanca del Río, comissària i Mercedes Pimiento, artista.

Dràcul·la és la casa i el taller de la Mònica Planes i Àlex Palacín i el nom del projecte que dinamitzen com una extensió de les seves extremitats. Col·laboren o acompanyen artistes en el desenvolupament de projectes que es dilaten en el temps buscant apropar-se i conèixer de ben a prop diferents processos creatius. Durant el darrer any, han presentat l’exposició Yoyo d’Stephane Carpinelli, El número del gamer de Camille Orny i El quadre que parla d’Enric Farrés Durant. Actualment, acompanyen un projecte en procés de Pol Olivé que es presentarà en els propers mesos.

Dràcul·la: Leonardo da Vinci 21, 3er pis FASE: Avinguda del Carrilet 183 08907 Hospitalet del Llobregat
View map

Dràcul·la: alexporfavor@hotmail.com
www.fase.xyz/ https://www.graf.cat/es/author/dracul-la/

T.
Fax.

Exposition