• Newsletter
  • Contacte

Lara Fluxà

http://www.larafluxa.net/

Palma, 1985.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Màster en Produccions Artístiques i Recerca a la UB, realitza diferents cursos en vidre bufat al Centro Nacional del Vídrio, Segovia; en bufador de vidre al Centre del Vidre, Barcelona; vidre Càsting i pasta de vidre a l’Escola de Ceràmica de la Bisbal.
Ha realitzat exposicions individuals a l’Espai 13 de la Fundació Miró de Barcelona amb “Verni”; en el Centre lo Pati d’Amposta amb “Dissolution is the best solution for pollution”; “Getting around!” a la Fundació Felícia Fuster, Barcelona; “Un-Balanced” a la Capella de la Misericòrdia de Palma, Mallorca; “188º” a la Galeria Maneu de Palma, Mallorca; i ha participat en exposicions col•lectives al Museu d’Art Contemporani Es Baluard, Mallorca; a la Galeria Hilvaria Studio’s, Tilburg, Holanda,; a la galeria MUU Kaapeli de Helsinki, Finlandia; en el Casal Solleric, Palma, Mallorca; en el Centre Arts Santa Mònica, Barcelona; o a la Galeria Xavier Fiol de Palma, Mallorca, entre d’altres.
Les beques i premis rebuts són: Premi ACCA de la Crítica d’Art 2018 a millor Projecte Artístic per “VERNI”, Espai 13 de la Fundació Joan Miró, Barcelona; Premi Sala d’Art Jove modalitat intervenció en el paisatge, Generalitat de Catalunya; Premi Fundació Felícia Fuster, Barcelona; Premi Vila de Santanyí Arts Visuals; Premi Ciutat d’Inca; Menció especial Premis Ciutat de Palma, Mallorca; becada pel projecte European Public Art Center, Barcelona.
Obra en col•leccions de l’Ajuntament de Palma; el Consell de Mallorca; l’Ajuntament d’Inca i l’Ajuntament de Santanyí.
Artista resident a Fase, Hospitalet, i Hangar.ORG, Barcelona.

Espais

ProjecteSD

Dimarts a divendres: 11.00 – 19.00 h. Dissabte: 11.00 - 15.00 h.

ProjecteSD va ser fundat l'any 2003. Amb base a Barcelona, la galeria exhibeix art contemporani a través de treballs tant d'artistes emergents com d'autors amb una trajectòria consolidada. El programa de ProjecteSD pretén generar diàleg entre artistes consagrats i joves autors, presentat treballs de diferents èpoques i contextos com una manera d'emfatitzar el valor artístic per sobre de les tendències, classificacions o generacions. ProjecteSD ha establert una posició minimalista i conceptual des d'on promociona als seus artistes residents dins el context internacional i, alhora, introdueix propostes internacionals al públic espanyol. A més del seu programa d'exposicions, ProjecteSD presta especial atenció als llibres d'artista, desenvolupant una secció d'edicions en creixement permanent des d'on es prioritzen els projectes dels autors representats. ProjecteSD és reconegut com un nou concepte de galeria dins de l'escena estatal. El seu consistent programa, la seva particular selecció d'artistes al marge d'interessos comercials, més enllà de les tendències i demandes del mercat, i el seu segell personal, han contribuït al prestigi i el caràcter únic de la galeria.

Artistes
Iñaki Bonillas, Raimond Chaves, Patricia Dauder, Koenraad Dedobbeleer, Hans-Peter Feldmann, Dora García, Ana Jotta, Guillaume Leblon, Jochen Lempert, Asier Mendizabal, Matt Mullican, Marc Nagtzaam, Peter Piller, Xavier Ribas, Pieter Vermeersch, Christoph Weber.

Passatge Mercader, 8 Baixos 1
08008 Barcelona
Veure el mapa

info@projectesd.com
www.projectesd.com

T. +34 934881360
Fax.

Exposició