• Newsletter
  • Contact

Laura Llaneli

Laura Llaneli (Granada, 1986)

Viu i treballa a Barcelona. Va cursar estudis musicals i Diplomatura en Disseny Gràfic. És llicenciada en Belles Arts i Màster en Art Sonor per la Universitat de Barcelona. És membre de Sons de Barcelona, del col·lectiu Nenazas i del grup de música Pradera.
Entre els seus premis destaquen Art For Change 2019 (La Caixa), Premi Miquel Casablancas 2018, Premi Embarrat 2017 y Barcelona Producció 2014. Exposicions individuals a Fundació Joan Miró (Barcelona), Casaplan (Valparaíso, Xila), Swinton&Grant (Madrid), ADN Platform (ADN Galería), MMSU (Croàcia), Art3 (França) i col·lectives a Lo Pati (Amposta) i Fundació Antoni Tàpies entre d’altres. Residencies a Casa Velázquez, Art3 Valence, Eufònic-Lo Pati, MMSU Rijeka, Estruch Sabadell i Hangar Barcelona. Actualment treballa a l’espai Salamina.

Spaces

ADN Galería

dimarts a divendres: 10:00-20:00 h

Adn Galeria va ser fundada el 2003 amb la voluntat de crear una plataforma híbrida entre mediació comercial i aportació cultural, amb l'objectiu de difondre tendències artístiques actuals. El programa està enfocat cap a produccions que prioritzen els continguts i es posiciona com a reflex semàntic de les dinàmiques contextuals en què es generen. Més enllà de la mediació comercial, Adn Galeria es compromet amb els artistes per generar xarxes d'apreciació internacionals que fomentin el debat sobre les línies de força de la creació contemporània, possibilitant l'establiment de fonaments sòlids per al desenvolupament de les seves carreres a través d'una política activa de difusió mediàtica, comunicació online i presència en fires. La galeria ha establert una política de treball col·laboratiu amb intel·lectuals i professionals del sector per enriquir el programa i promoure el dinamisme de les arts visuals més actuals posant l’accent en la relació entre art, política i societat, així com altres activitats que es consoliden en el programa expositiu paral.lel d’Adn Platform. Així mateix, es recolza el col·leccionisme emergent amb un assessorament continu i de proximitat.

Artistes
María María Acha-Kustcher, Carlos Aires, Marcos Ávila-Forero, Virginie Barré, Abdelkader Benchamma, Tobias Bernstrup, Santiago Cirugeda, Jordi Colomer, DEMOCRACIA, Domènec, Igor Eskinja, mounir fatmi, Daniel & Geo Fuchs, Kendell Geers, Núria Güell, Margaret Harrison, Bouchra Khalili, Adrian Melis, Eugenio Merino, Carlos Pazos, Bruno Peinado, Federico Solmi, Pep Vidal.

.

Mallorca 205
08008 Barcelona
View map

info@adngaleria.com
www.adngaleria.com

T. +34 93 451 00 64
Fax.

Exposition