• Newsletter
  • Contacte

Leo Burge

Leo Burge (Londres, 1991)

Viu a Bilbao. Realitza els seus estudis a la facultat de Belles Arts de la UPV/EHU i en el departament de gràfiques de KABK (Holanda). El 2015 participa a l’escola experimental d’art Kalostra (Donostia/san Sebastián). Recentment ha exposat de forma col·lectiva a “Bi Dos Two” al Centre Azkuna (Bilbao), “Erromantiko” a la casa Micaela Portilla (Alegría-Dulantzi), “Muestra Ertibil” a la Sala Rekalde i “T-festa 2016” a Tabakalera; també ha exposat de forma individual amb “El verano de Blinky” i “La curvaLegítima” a la sala Torre de Ariz i “PEtal” a la galería Carreras Mújica.

Espais

Halfhouse

Cita prèvia

Halfouse és una fusió de casa i espai d’intercanvi i comunicació artística.
Volem participar activament en la realitat artística de la ciutat, acollir projectes i convidar a la comunitat artística a que senti l’espai com a seu. Els objectius de Halfhouse són:

-Establir un punt de trobada entre artistes novells, artistes professionals, crítics i comissaris i iniciatives diverses.
-Contribuir a aquesta comunicació a través de l’organització d’exposicions col·lectives, xerrades i trobades diverses.
-Mantenir un espai dinàmic, flexible, obert i acollidor. Procurar un espai d’experimentació pels artistes, en el que l’error pugui tenir cabuda com a part del procés creatiu.
-Proporcionar suport discursiu, truita de patates i vi.
-Prioritzar el treball directe amb els artistes, el suport a la producció i el desenvolupament crític de la programació.

Av. de Vallvidrera, 69
Veure el mapa

info@halfhouse.org
www.halfhouse.org

T. 0034 930049768 / 0034 653600635
Fax.

Exposició