• Newsletter
  • Contacte

Léo Dorfner

www.leodorfner.net

Léo Dorfner (Paris, 1985)

Les obres de Dorfner actuen com una cristal·lització del present. Vivim en una societat que es balanceja entre la fina línia del progrés i la tradició; les obres de Dorfner uneixen el passat i el present d’una manera emocionant, i sovint, humorística (és difícil no trobar divertit un tatuatge d’en Mickey Mouse a la galta d’Andrómaca). Existeix una silenciosa rebel·lió en les seves obres que es manifesta com un obvi producte del temps. Dorfner escull corrompre formes establertes a través del grafiti i la manipulació de fotografies, i aquesta idea és impossible de desvincular-la de les imatges creades per la generació d’Instagram.

Amb l’aparició de les xarxes socials la sàtira s’ha transformat de la forma escrita a les imatges; un meme té tanta importància avui en dia, com la ressenya de Borowitz quan critica esdeveniments actuals. L’art de Léo Dorfner se centra en l’espectre de la sàtira social, passant per pols oposats amb cada obra nova.
El seu procés creatiu també es presta a ser considerat completament modern. Quan li preguntes a l’artista per la seva font d’inspiració, Dorfner respon: “Depèn del moment, per exemple, jo sempre porto una càmera al damunt i quan veig alguna cosa interessant, ho capturo. De vegades utilitzo la fotografia com a fotografia, de vegades l’incorporo als quadres. També passo molt de temps buscant fotos a Internet, fet que alimenta el meu procés de creació i és una part dels meus quadres.”

Nascut a París, França, Léo Dorfner (1985) es va formar a l’Escola Superior de Belles Arts de París. L’artista ha realitzat nombroses exposicions, col·lectives i individuals, dins i fora de França. Alemanya, Bèlgica, Corea del Sud, Egipte o Suïssa són alguns dels països on s’ha exposat el seu art. La seva obra forma part de col·leccions com la de l’Artothèque de Caen, la Nouveaux collectionneurs i la Ville de Clermont-Ferrand, d’entre d’altres col·leccions privades.

Espais

Victor Lope Arte Contemporáneo

dilluns de 16h a 20h. dimarts a divendres 11h a 14h i 16h a 20h. Dissabtes de 11h a 14h

La galeria Victor Lope Arte Contemporaneo se centra en la difusió i promoció d'artistes contemporanis a nivell nacional i internacional i participa en diverses fires d'art contemporani.

Les disciplines abastades comprenen l'escultura, pintura i fotografia.

Artistes

Frank Plant, Yido, Gustavo Diaz Sosa, Johan Barrios, Salustiano, Jacinto Moros, Iñigo Arregi, Bernhard Quade, Kevin Bauman, Jorge Hernández, Alexander Korzer, Malgosia Jankowska, Kepa Garraza, Fernando Suarez, Matthias Heiderich, Mattshlian

Carrer Aribau, 75
08036 Barcelona
Veure el mapa

info@victorlope.com
www.victorlope.com

T. 936675559
Fax.

Exposició