• Newsletter
  • Contact

Lluc Baños

Lluc Baños (Barcelona, ​​1985)

Graduat Superior en Disseny Gràfic a EINA el 2009 i premi LAUS Plata el mateix any en la categoria Projecte Fi de Carrera, Llicenciat en Belles Arts a la UB / Accademia di Belle Arti di Bologna el 2012 i Postgraduat el 2019 a Kungliga Konsthögskolan, Estocolm. Compagina la seva activitat artística amb l'assistència, interpretació i creació escènica amb la companyia Societat Doctor Alonso des de 2015, amb actuacions i tallers en més de 15 ciutats entre Espanya, França i Bèlgica. Paral·lelament, des del 2014 s'ocupa de la programació i coordinació de l'espai expositiu i residència d'artistes en entorn rural Major 28 a La Floresta, Lleida.

Spaces

Víctor Lope Arte Contemporáneo

Dilluns de 16h a 20h. De dimarts a divendres 11h 14h i 16h a 20h. Dissabtes de 11h a 14h

Víctor Lope Arte Contemporáneo és una galeria d'art fundada a Barcelona l'any 2009. La missió de la galeria és llançar i consolidar les carreres d'artistes emergents i de mitja carrera que tinguin un enfocament de l'art contemporani únic, per a així lliurar aquest valor a nivell global i consolidar-lo en el mercat de l'art europeu i internacional.

Situada en la zona de galeries de Barcelona, Víctor Lope Arte Contemporáneo té dues sales d'exposició amb un total de 130 metres quadrats. La Galeria organitza entre 8 i 10 exposicions a l'any, algunes de la mà de curadors experts. La galeria també participa en diverses fires internacionals.

Artistes

Alejandra Atarés, Mario Dilitz, Leo Dorfner, Kepa Garraza, Patrik Grijalvo, Malgosia Jankowska, Concha Martínez Barreto, Jacinto Moros, Salustiano, Dirk Salz, Fernando Suárez, Francisco Suárez
 

Carrer Aribau, 75 08036 Barcelona
View map

info@victorlope.com
www.victorlope.com

T. +34 936 675 559
Fax.

Exposition