• Newsletter
  • Contacte

Marc Badia

www.marcbadia.com

Marc Badia (Esparreguera, 1984)

Llicenciat en “Belles Arts” per la Universitat de Barcelona i estudiant d’intercanvi en Hochschule für bildende Künste Hamburg. Amb màster en “Producció i Recerca Artística” per la Universitat de Barcelona.
Ha exposat individualment a “Have a beer with my mum”, Vitrine (Bauhuaus-Universität), Weimar, Alemanya. En un duo show al costat de Jan Monclús en “Let me die alone but please fi lm it” comissariada per Jordi Antas a la Fundació Arranz Bravo. Ha participat en exposicions col·lectives com “Panorama # 02”, Galeria Fran Reus, “Sublimey” Hans & Fritz Contemorary, “Li Peintre de la Pipe”, Passatge Studio, “Picto BCN”, Hangar, “Room Art Fair”, III convocatòria dels premis Mardel, Alacant o “New Classic”, Elektrohoauss, Hamburg. Actualment viu i treballa a Barcelona.

Espais

HANS & FRITZ LAB

Dm-Ds 12-18h O amb cita prèvia

HANS & FRITZ LAB és l’espai per a projectes de HANS & FRITZ CONTEMPORARY. Un nou terreny per l’experimentació amb posicions artístiques contemporànies. Les exposicions, interaccions, així com el concepte de Lab reflecteixen contextos dinàmics en diverses seccions de l’art i la societat.

c/ San Gil 17 08001 Barcelona
Veure el mapa

lab@hans-fritz.com
www.hans-fritz.com

T. +44 7900067162
Fax.

Exposició