• Newsletter
  • Contacte

María Alcaide

http://www.mariaalcaide.com/

Aracena, 1992.

Maria Alcaide és graduada en Belles Arts per la Universitat de Sevilla, va cursar la Licence a Arts Plastiques a la Université París VIII i té un Màster de Recerca en Art i Disseny per Eina-UAB a Barcelona. El seu treball com a investigadora ha estat presentat en entorns acadèmics d'investigació com l'École des Hautes Études en Sciences Socials (París), la Universität Der Künste (Berlín), la Universitat Complutense de Madrid o la Fundació Tàpies (Barcelona). Ha participat en diverses exposicions col•lectives al Centre d'Art Complutense, CAAC, Can Felipa, LOOP Barcelona al costat de Espai Colona, galeria Fran Reus o a BlueProject Foundation. Ha rebut el premi de creació de la Sala d'Art Jove i la beca INJUVE i ha realitzat residències a L'escocesa i Bilbaoarte. A nivell internacional, ha mostrat el seu treball a Hèlsinki (Muu Kaapeli), Berlín (ACUD, Fiber Festival) o San Francisco (EAS, Reed College). Ha estat premiada en Jeune Création i Salon de Montrouge 64 (París) i també ha gaudit de diverses residències a Berlín (Agora Collective), Leipzig (LeFugitif) o el Sàhara Occidental (Artifariti), entre d'altres.

Espais

àngels barcelona

dilluns a divendres 10:30h-19:00h. Dissabtes, amb cita prèvia

àngels barcelona és un projecte sorgit el 2007 des de l'experiència acumulada amb la Galeria dels Àngels (1995 - 2007). La galeria, situada al Raval a 50 metres del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, desenvolupa treballs que partint d'un cert escepticisme, es construeixen sobre una pràctica crítica sobre el propi mitjà artístic i els discursos/llenguatges que des del món de l'art i el mediàtic codifiquen la nostra societat. Els treballs presentats tracten els nivells estructurals que qüestionen el seu propi valor com a productes, integrant-se en un mitjà productiu com és el de les arts.

Artistes
Pep Agut, Efrén Álvarez, Lúa Coderch, Peter Downsbrough, Marcelo Expósito, Harun Farocki, Esther Ferrer, Joan Fontcuberta, Ion Grigorescu, Pedro G. Romero, Daniela Ortiz, Mabel Palacín, Jaime Pitarch, Jorge Ribalta, Mireia c. Saladrigues, Michael Snow, Ania Soliman, Richard T. Walker, VACCA

Pintor Fortuny, 27
08001 Barcelona
Veure el mapa

info@angelsbarcelona.com
www.angelsbarcelona.com

T. +34 93 412 54 00
Fax.

Exposició