• Newsletter
  • Contacte

Marta Valledor

https://www.martavalledor.com/

Santander, 1995.

Marta Valledor va néixer a Santander el 1995, actualment estudia un màster de gravat a l'escola d'Art i Disseny “Eugeniusz Geppert Academy of Fine Arts and Design” en Wroclaw, Polònia. Es va graduar amb el títol de “Creació i Disseny” a la Universitat del País Basc (UPV / EHU Euskal Herria Unibersitatea) el 2018 a Bilbao.
La seva obra es basa en el dibuix i la il•lustració, i utilitza el gravat per a aconseguir diferents resultats durant el procés creatiu del seu treball. Sempre porta un quadern d'esbossos amb ella. Els seus projectes estan influenciats per l'entorn social i urbà que l'envolta. Sempre ha volgut viure a Barcelona i l'oportunitat de desenvolupar una residència a Chiquita Room, acompanyada d'un projecte expositiu, li permet traçar el pont per tornar a casa.

Espais

Chiquita Room

Dijous a dissabte: 11 - 13:30 i 16:30 a 20 h

Chiquita Room s'obre pas com a galeria de projectes artístics, a través d'un comissariat que posa sobre la taula un tema perquè una selecció d'artistes o una sola persona treballi sobre ell des de perspectives i llenguatges diferents, amb esperit crític i innovador en relació a seva percepció. A partir de la llibertat creativa, les exposicions conviden el públic a un primer coneixement de les obres a través de les impressions que comuniquen els sentits per portar-lo després a la reflexió, l'anàlisi o el debat i així ampliar els seus punts de vista i interpretacions sobre el tema que tracten.

Villarroel, 25
08011 Barcelona
Veure el mapa

hola@chiquitaroom.com
www.chiquitaroom.com

T. +34 619 387 316
Fax.

Exposició