• Newsletter
  • Contacte

Max Maxwell

La carrera multidisciplinària de Max Maxwell va començar quan era assistent de Brian Eno, moment en què desenvolupa el seu interès per les projeccions de llums, les formes escultòriques i les obres en suspensió. Maxwell també experimenta amb la transformació de materials, així com amb la seva reubicació per tal de mostrar qualitats que normalment no són visibles. Les seves pintures estan influenciades directament pels seus experiments de video; les pintures a l’oli i les fulles de metall estan disposades a l’atzar i daurades sobre plafons d’alumini. L’aspecte de les obres d’art, aparentment en constant evolució, evoca paisatges abstractes sotmesos a una pàtina química.
Les seves obres han estat exposades internacionalment en grup i en solo shows, i va ser seleccionat pel Festival de Cinema de Cannes el 2011.

Espais

Galeria Carles Taché

dm-ds 11-20h

La Galeria Carles Taché, fundada i dirigida des del 1986 per Carles Taché (Barcelona, 1947), està ubicada al carrer Mèxic (Montjuïc), al centre museístic de la ciutat de Barcelona. La Galeria està integrada dins de l'Associació Art Barcelona, associació que presidí Carles Taché durant vuit anys.
Internacionalment la galeria ha participat en les més importants fires d'art contemporani: FIAC (Paris), Art Cologne, Chicago Art Fair, ARCO (Madrid), Art Brussels, MACO (México), KIAF (Corea) o ShContemporary (Shanghai), entre d'altres. La galeria col·labora regularment amb altres galeries, institucions, fundacions i museus nacionals i estrangers. Tanmateix, cal destacar el llarg historial de la galeria com a editora d'art.

Des de la seva inauguració la galeria ha rebut diferents premis; el Premi ACCA de l'Associació de Crítics d'Art el 1987 i el 2000,el Premi Ciutat de Barcelona el 1990, el Premi Llibertat del Centre Internacional de Pau de Sarajevo (1995); i, més recentment, el Premi GAC a la galeria per la seva trajectòria el 2013.

c/ de Mèxic 19 (passatge interior) 08004 Barcelona
Veure el mapa

galeria@carlestache.com
www.carlestache.com

T. +34 934878836
Fax.

Exposició