• Newsletter
  • Contacte

Netai Halup

https://www.netaihalup.com/

Israel, 1991.

 

Netai Halup, nascut i crescut a Israel, estudia Guió a Tel Aviv a l’any 2015, on desenvolupa la seva pràctica artística, especialitzant-se en pintura i escultura, pràctica que segueix actualment. A l’any 2016 Netai Halup es trasllada a Barcelona, ​​on estudia Art a METAFORA Studio Arts Program, dins del 'metàfora International workshop' des de l'any 2016 fins al 2019. L'any 2017 funda `Pujo Studios ', un local d'estudis d'artistes ubicat a l'Hospitalet de Llobregat.

El treball de Halup gira al voltant d'un llenguatge escultòric que explora la trobada poètica entre material natural i industrial. Es defineix a si mateix com un artista experimental que investiga les potencialitats dels materials a través de precarietat, teatralitat i sobretot tensió.

El seu treball s'ha exposat en galeries d’art contemporani a Barcelona com la galeria Carles Taché (2018) i la galeria àngels barcelona (2019), i ha estat un dels finalistes de l'exposició Big Awards 2018. Halup també ha participat en el Programa de Residència Artística Nectar (2018) i ha publicat dos llibres d'artistes. Actualment resideix a Barcelona on desenvolupa la seva pràctica artística a 'Pujo Studios'.

 

Espais

Espronceda Center for Art and Culture

dt-dv 10.30-13 i 17-20

Espronceda és una llar per a l’art, la cultura, la creativitat i l’educació que ofereix diverses activitats. A la vegada que acull artistes permanents, Espronceda proporciona una plataforma per al diàleg sobre l’art contemporani en un context internacional mitjançant el llançament d’un programa dual de residències. La missió del programa Artistes en Residència és invitar a reconeguts internacionalment artistes, comissaris i crítics d’art a Barcelona per presentar les seves activitats. Espronceda també aporta un ampli programa cultural i educatiu, així com una gran varietat de tallers.

Carrer D'Espronceda 326
Nave 4,5 & 10
08027 Barcelona,
Veure el mapa

vladimir@espronceda.net
www.espronceda.net

T. +34658319260
Fax.

Exposició